LAJMI I FUNDIT:

Ladies Night me filmin “Back to Black“ me datë 9 Maj në Cineplexx Prishtina

Ladies Night me filmin “Back to Black“ me datë 9 Maj në Cineplexx Prishtina

Cineplexx do të organizojë eventin e shumëpritur “Ladies Night” me shumë shpërblime dhe aktivitete. Eventi “Ladies Night” do të mbahet më datën 9 Maj duke filluar nga ora 19:30.

Filmi “Back To Black” është në zhanrin biografi.

Historia e jashtëzakonshme e suksesit dhe famës së menjëhershme të Amy Winehouse dhe albumit të saj të jashtëzakonshëm, Back To Black. E treguar nga këndvështrimi i Amy-t dhe frymëzuar nga vargjet e saj shumë personale, filmi ndjek gruan e jashtëzakonshme që fshihet pas fenomenit dhe marrëdhënien e turbullt në qendër të njërit prej albumeve më legjendare të të gjithe kohërave.

Më datë 9 Maj organizojmë eventin #LadiesNight me filmin “Back To Black” duke filluar nga ora 19:30.

Ku do të ketë shumë aktivitete të ndryshme, ndër to janë:

Ju presim me welcome drinks – @birrapejaofficial Lager,

Këndin për karaoke ku ju do të ndiheni sikurse të jeni Amy Winehouse – @bobowlingprishtina_albimall dhe,
Corner kreativ nga @fenityfashion

Gjithashtu do të ketë shumë shpërblime të ndryshme sikurse:

1x- micro blading – @browsbyfjollaa

2x -formësim dhe ngjyrosje@browsbyfjollaa

2x -laser removal@browsbyfjollaa

5x- shatir në vlerë 150€ – @artnflok

1x- skinbooster në vlerë 150€@poliklinikashoshi.optikaylli

1x-prp për flokë në vlerë 120€@poliklinikashoshi.optikaylli

3x- voucher në vlerë 50€@blertas.beauty

2x-pako me 1 parfume 40ml bashkë me parfum për ambient 150ml@pianoparfum

5x vouchers në vlerë 50€@fenityfashion

3x- voucher në vlerë 50€@revlon.rks

Për më tepër informata rreth orareve vizitoni webfaqen e Cineplexx www.cineplexx-ks.eu

Biletat mund ti blini përmes:

– Aplikacionit CineplexxKs 

– Fizikisht në kinema ose

– Përmes Web-it!