LAJMI I FUNDIT:

Çdo e mërkurë vlen dyfish!

Çdo e mërkurë vlen dyfish!

 Si çdo të mërkurë për çdo biletë që bleni me kartelë ” VISA “, do të merrni një tjetër biletë FALAS!!!

-Cineplexx së bashku me ” VISA ” kanë sjellur një super-ofertë, ku për çdo biletë të blerë me kartelë ‘ VISA ‘ , një biletë tjetër vjen falas ! .

-Oferta vlen çdo të mërkurë në të dy lokacionet e Cineplexx, në Prishtinë dhe në Prizren.

   *Oferta vlen vetëm për blerjet fizike në kinema* ! 

Filmat që mund t’i shikoni nesër dhe te përfitoni nga kjo super-ofertë janë:

WONKA

Argylle

Beautiful Wedding

Lassie A New Adventure

5 Herë Jo

The Beekeeper