LAJMI I FUNDIT:

8 Marsi festohet në Cineplexx me eventin “Super Ladies Night” dhe shpërblime të mrekullueshme

8 Marsi festohet në Cineplexx me eventin “Super Ladies Night” dhe shpërblime të mrekullueshme

Gëzuar Ditën Ndërkombëtare të Gruas!

Cineplexx ju fton sot, më 8 Mars, në eventin e të veçantë #SuperLadiesNight -Women’s Day, që fillon nga ora 19:00. Përgatituni për një mbrëmje plot kinema dhe surpriza me filmat e zgjedhur për këtë festë, “Dy Gisht Mjaltë 2” dhe “Madame WEB”.

Jo vetëm kaq, por për të gjitha zonjat që do të festojnë me Cineplexx, do të ketë dhurata dhe shpërblime të jashtëzakonshme, përfshirë:

* voucherë në vlerë 50€ nga @parfois_kosova
* 2 voucherë në vlerë 50€ nga @womensecret_kosovo
* 3 dhurata nga @oliverweberkosovo
* 3 shatira në vlerë 150€ nga @artnflok
* 1 trajtim me 0.5ml organic filler në vlerë 90€ nga @poliklinikashoshi.optikaylli
* 1 trajtim me skinbooster në vlerë 150€ nga @poliklinikashoshi.optikaylli
* 1 trajtim PRP për flokë në vlerë 120€ nga @poliklinikashoshi.optikaylli
* 3 voucherë në vlerë 50€ nga @blertas.beauty
* 2 parfumë nga @pianoparfum

Gratë vizitore gjithashtu do të kenë mundësinë të vizitojnë këndin e fatit, ku në çdo zarf do të gjejnë një urim për Ditën e Gruas, dhe në 100 prej tyre do të ketë gjithashtu maska për fytyrë nga @ebarnatorja.

Mos humbisni këtë mundësi të artë për të festuar dhe për të provuar fatin! E vetmja gjë që ju nevojitet është të vini dhe të shijoni mbrëmjen me Cineplexx.