LAJMI I FUNDIT:

Cineplexx lanson web faqen e re, Zbulo, Eksploro, Përjeto!

Cineplexx lanson web faqen e re, Zbulo, Eksploro, Përjeto!

Cineplexx Kosova lanson Web faqen e re, e cila tashmë vlerësohet si shumë moderne, e thjeshtë në përdorim, dhe ofron kërkimin e filmave me një lehtësi të madhe, e mbi të gjitha mund lehtësisht të gjeni ofertat dhe organizimet më të fundit!

Dhe më e rëndësishmja BLI ONLINE PËR 30 SEKONDA!

Ridizajni i web faqes se Cineplexx dhe kalimi në një web faqe moderne dhe minimaliste, janë pjesët kryesore të këtij ndryshimi, përmes të cilave klientëve iu mundësohet blerje e shpejtë dhe praktike, pëmes Web-it.

Web faqja e re e Cineplexx për blerjet e biletave përmes Web, ofron edhe për blerjen e biletave për fëmijë, me çmim duke filluar nga 2,80 për kinemanë në Prishtinë si dhe 2,50 për kinemanë në Prizren.

Blej biletat shpejtë dhe lehtë !

Porta juaj për magjinë kinematografike.