Cineplexx

Cineplexx

Kinemaja e parë në Kosovë me gjashtë salla me teknologji RealD 3D dhe teknologjinë e re të zërimit Dolby Digital Surround System 7.1, si dhe afro 900 ulëse.

345 Artikuj