LAJMI I FUNDIT:
Cineplexx

Cineplexx

353 Artikuj

Info

Kinemaja e parë në Kosovë me gjashtë salla me teknologji RealD 3D dhe teknologjinë e re të zërimit Dolby Digital Surround System 7.1, si dhe afro 900 ulëse.

Cineplexx feston ditëlindjen me super-ofertë, të gjitha biletat për vetëm 2.00 euro!

Cineplexx feston ditëlindjen me super-ofertë, të gjitha biletat për vetëm 2.00 euro!

Cineplexx
Mos e humbisni super-ofertën për studentë sot në Cineplexx

Mos e humbisni super-ofertën për studentë sot në Cineplexx

TV / Film
Horrori i frikshëm “Terrifier 2” arrin në Cineplexx me eventin Horror Night

Horrori i frikshëm “Terrifier 2” arrin në Cineplexx me eventin Horror Night

TV / Film
Super-filmi “Black Panther 2” arrin në Cineplexx me eventin Premiere Night, ku do të ketë super-shpërblime!

Super-filmi “Black Panther 2” arrin në Cineplexx me eventin Premiere Night, ku do të ketë super-shpërblime!

Cineplexx
Histori që bashkon luftën me dashurinë – premiera e filmit “Sofia” në Cineplexx

Histori që bashkon luftën me dashurinë – premiera e filmit “Sofia” në Cineplexx

Egzona Shigjeqi
Cineplexx sjell për herë të parë film anime në Kosovë

Cineplexx sjell për herë të parë film anime në Kosovë

TV / Film
Jepet premiera e filmit “Illyricvm” në Cineplexx

Jepet premiera e filmit “Illyricvm” në Cineplexx

Egzona Shigjeqi
Teatri apo kinematë prijnë për shikueshmëri në Kosovë? ASK publikon statistikat e kulturës për vitin 2021

Teatri apo kinematë prijnë për shikueshmëri në Kosovë? ASK publikon statistikat e kulturës për vitin 2021

TV / Film
Cineplexx ja dedikon ditën e hënë studentëve me një super-ofertë!

Cineplexx ja dedikon ditën e hënë studentëve me një super-ofertë!

Cineplexx
Dita më e çmendur e vitit në Cineplexx – më 11 shtator të gjitha biletat 1,99 €!

Dita më e çmendur e vitit në Cineplexx – më 11 shtator të gjitha biletat 1,99 €!

Cineplexx
“Bomba” në Cineplexx, aktorët rrëfejnë eksperiencën e tyre në filmin me tematikë Luftën e Kosovës

“Bomba” në Cineplexx, aktorët rrëfejnë eksperiencën e tyre në filmin me tematikë Luftën e Kosovës

Butrint Avdyli
Mbi 1000 fëmijë e shikuan Minions këtë vikend në Cineplexx!

Mbi 1000 fëmijë e shikuan Minions këtë vikend në Cineplexx!

Cineplexx
Super-filmi i animuar Minions 2 arrin në Cineplexx Prishtinë dhe Prizren këtë vikend me shumë shpërblime dhe aktivitete!

Super-filmi i animuar Minions 2 arrin në Cineplexx Prishtinë dhe Prizren këtë vikend me shumë shpërblime dhe aktivitete!

Cineplexx
Lightyear arrin në Cineplexx me eventin Dita e Familjes më 19 qershor me super-shpërblime dhe aktivitete për fëmijë

Lightyear arrin në Cineplexx me eventin Dita e Familjes më 19 qershor me super-shpërblime dhe aktivitete për fëmijë

Cineplexx
Sot për Ditën e Kinemasë në Cineplexx, super-aksionin “Top Gun: Maverick” mund ta shikoni me çmim special!

Sot për Ditën e Kinemasë në Cineplexx, super-aksionin “Top Gun: Maverick” mund ta shikoni me çmim special!

Cineplexx
Biletat 2 euro, për Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve në Cineplexx!

Biletat 2 euro, për Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve në Cineplexx!

Cineplexx
Top Gun: Maverick vjen në Cineplexx me eventin ‘Action Night’ ku do të ketë shumë shpërblime

Top Gun: Maverick vjen në Cineplexx me eventin ‘Action Night’ ku do të ketë shumë shpërblime

Cineplexx
The Bad Guys arrin në Cineplexx me eventin Dita e Familjes më 8 maj ku do të ketë shpërblime dhe aktivitete për fëmijë

The Bad Guys arrin në Cineplexx me eventin Dita e Familjes më 8 maj ku do të ketë shpërblime dhe aktivitete për fëmijë

Cineplexx
Pas premierës në Tiranë e Shkodër – komedia “Dashuri dhe Turbulenca” mirëpritet edhe në Prishtinë

Pas premierës në Tiranë e Shkodër – komedia “Dashuri dhe Turbulenca” mirëpritet edhe në Prishtinë

Cineplexx
Fantastic Beasts 3 vjen në Cineplexx me eventin ‘Premiere Night’ ku do të ketë shumë shpërblime!

Fantastic Beasts 3 vjen në Cineplexx me eventin ‘Premiere Night’ ku do të ketë shumë shpërblime!

Cineplexx
“Sonic the Hedgehog 2” arrin në Cineplexx me eventin Dita e Familjes më 3 prill ku do të ketë shpërblime dhe aktivitete për fëmijë

“Sonic the Hedgehog 2” arrin në Cineplexx me eventin Dita e Familjes më 3 prill ku do të ketë shpërblime dhe aktivitete për fëmijë

Cineplexx
“The Lost City” vjen në Cineplexx me eventin ‘Action Night’ ku do të ketë shumë shpërblime

“The Lost City” vjen në Cineplexx me eventin ‘Action Night’ ku do të ketë shumë shpërblime

Cineplexx
“Turning Red” arrin në Cineplexx me eventin Dita e Familjes më 13 mars ku do të ketë shpërblime dhe aktivitete për fëmijë

“Turning Red” arrin në Cineplexx me eventin Dita e Familjes më 13 mars ku do të ketë shpërblime dhe aktivitete për fëmijë

Cineplexx
Cineplexx organizon event për 8 Mars me një super ofertë

Cineplexx organizon event për 8 Mars me një super ofertë

Cineplexx