LAJMI I FUNDIT:

Ladies Night me datë 28 Dhjetor në Cineplexx Prishtina dhe Prizreni

Ladies Night me datë 28 Dhjetor në Cineplexx Prishtina dhe Prizreni

Cineplexx do të organizoj eventin e shumëpritur “Ladies Night” me shumë shpërblime në dy lokacionet – Prishtinë dhe Prizren. Eventi “Ladies Night” do të mbahet më datën 28 Dhjetor duke filluar nga ora 19:00.

Filmi “Anyone But You” është i zhandrit komedi/romance.

Pas një takimi të parë të mrekullueshëm, tërheqja e zjarrtë e Beas dhe Benit bëhet e ftohtë – derisa ata e gjejnë veten të ribashkuar papritur në një dasmë në Australi. Pra, ata bëjnë atë që do të bënte çdokush: shtiren sikur janë ende çift.

Ladies Night Cineplexx Prishtina

Të dashura mikesha, me 28 Dhjetor organizojmë eventin #LadiesNight ?, ku do të ketë shumë shpërblime si:

5x-Laser Removal- Brows ByFjolla

2x- Tretman JaluPro- @anaderm

3x- voucher  në vlerë 150€ -Art n’flok

1x-1ml organic filler dhe 1x- full face botox- Poliklinika Shoshi & Optika Ylli

3x- voucher  në vlerë 50€ – Blertas Be

2x- Parfuma – Piano Parfum

2x- Produkt CeraVe- eBarnatorja

Per 100 biletat e para eBarnatorja ofron 100 tester Vichy La Roche se bashku me kupon zbritje prej 10% .

Ladies Night Cineplexx Prizren

Të dashura mikesha, me 28 Dhjetor organizojmë eventin #LadiesNight, ku do të ketë shumë shpërblime si:

5x-Laser Removal- Brows ByFjolla

2x- Tretman JaluPro – anaderm

3x- voucher në vlerë 150€ – Art n’flok

1x-skinbooster dhe 1x PRP për flokë- Poliklinika Shoshi & Optika Ylli

3x- voucher në vlerë 20€- AZTECH

2x-Parfuma – Piano Parfum

2x-Produkt CeraVe- eBarnatorja

Për 50 biletat e para E Barnatore ofron 100 tester Vichy La Roche se bashku me kupon zbritje prej 10% .

Për më tepër informata rreth orareve vizitoni webfaqen e Cineplexx, ndërsa biletat mund t’i blini përmes aplikacionit Cineplexx KS apo direkt në kinema prej orës 15:00.