LAJMI I FUNDIT:

Family Day, me super-filmin “Lassie – A New Adventure”

Family Day, me super-filmin “Lassie – A New Adventure”

Të dashur fëmijë, më 27 Janar nga ora 11:30 deri në 14:30 organizojmë eventin Family Day, me super-filmin ” Lassie- A New Adventure ku do të ketë shumë aktivitete sikurse:

-Takohuni me shokun tonë specialLunen ,

-Workshop me Vet Point Prishtina ku doktorët veterinarë do të ju shpjegojnë fëmijëve kujdesin ndaj kafshëve ,se si të sillemi me ta… dhe shumë e shumë informata të tjera rreth kafshëve dhe kujdesit ndaj tyre.

-Facepainting

Gjithashtu do të ketë edhe shumë shpërblime si:

10x hyrje falas nga KIDS Galaxy

5x Qenusha lodër nga The Entertainer Kosovo

6x Spa për familje nga Four Points by Sheraton Prishtina City

3x Voucher në vlerë 30€ nga @Springfield_Kosovo

Mos mungoni!!

Family Day

Lassie – a new adventure

Protagonistja e qenve Collie, Lassie, heton zhdukjet misterioze të disa qenve të origjinës, me ndihmën e mikut më të mirë Flo dhe shokëve të rinj Henri, Kleo dhe Pippa e vogël, një Jack Russell Terrier.

BLINI BILETA