LAJMI I FUNDIT:

Ruani datën “Taylor Swift – The Eras Tour” po vjen në Cineplexx më 13 tetor

Ruani datën “Taylor Swift  – The Eras Tour” po vjen në Cineplexx më 13 tetor

A jeni gati të përjetoni koncertin më të madh të Taylor Swift në ekranin e madh të Cineplexx-it.

Me 13 Tetor Cineplexx sjell “Taylor Swift | The Eras Tour” me një event të veçantë ku do të ndiheni sikurse jeni pjesë e vet koncertit The Eras Tour.

Nxitoni dhe blini biletën tuaj në aplikacionin e Cineplexx Kosova.

Shkarko në iOS  –  Cineplexx Kosova

Shkarko në Android – Cineplexx Kosova