LAJMI I FUNDIT:

Cineplexx sjell Halloween Night, Trick or Treat party

Cineplexx sjell Halloween Night, Trick or Treat party

Me 31 Tetor Cineplexx ju sjellë trick or treat party

Për tricks do ju mahnitë magjistari Adrian Kqiku, ndërsa për treats Matisse Patisserie

Ofertë super promocional Kokoshka M dhe Pije 0,5l për vetëm 2,50euro

Prit, prit ka hala kostumi më i mirë do të fitoj Gift Card Special Friend nga Cineplexx me të cilën mund të shikoj filma çdo ditë për 1 muaj

E çmimi biletës për film!? vetëm 3,20 euro

Ju presim me 31 Tetor nga ora 20:00 për një natë të paharruar