LAJMI I FUNDIT:

Këtë të diele mos harroni Cineplexx sjell ofertën Super Saver!

Këtë të diele mos harroni Cineplexx sjell ofertën Super Saver!

Kjo e diele sikurse çdo e diele e parë e muajit i takon Cineplexx Prishtina dhe Prizreni dhe ofertës Super Saver.

Super Saver sjell tek adhuruesit e filmave 5 filma të cilët mund ti shikoni me çmim për vetëm 3 euro për film.

Për këtë të dielë me 7 Janar filmat të cilët mund ti shikoni për vetëm 3 euro janë:

1.5 Herë Jo

2.Anyone but you

3.Bibi dhe Bobby në qytetin e borës

4.Indiana Jones and the dial of destiny

5.The Kill Room

Këtë të dielw po rikthejmë filmin “Indiana Jones and the dial of destiny” me ofertën Super Saver, për vetëm 3 euro . Për të gjithë ata që e kanë humbur mundësin për të parë këtë aventurë te arkeologut Indiana Jones i cili garon me kohën për të marrë një artefakt legjendar që mund të ndryshojë rrjedhën e historisë.

Mos e humbisni këtë ofertë fantastike.

Cineplexx çdo të dielë të parë të muajit sjell ofertën super saver!