LAJMI I FUNDIT:

Perutnina Ptuj

47 Artikuj

Përsosmëria e pakrahasueshme e sallamës EXTRA me origjinë sllovene: Pse duhet ta konsumoni para prodhimeve tjera?

Përsosmëria e pakrahasueshme e sallamës EXTRA me origjinë sllovene: Pse duhet ta konsumoni para prodhimeve tjera?

Kosmonte Foods
Trupi ndërtohet prej tash në palestër – disa arsye pse Slim Fit duhet të jetë në dietën tuaj

Trupi ndërtohet prej tash në palestër – disa arsye pse Slim Fit duhet të jetë në dietën tuaj

Kosmonte Foods
E vërteta e madhe – Pse duhet të konsumoni mishin e freskët të pulës pa hormone dhe pa antibiotik nga Perutnina Ptuj?

E vërteta e madhe – Pse duhet të konsumoni mishin e freskët të pulës pa hormone dhe pa antibiotik nga Perutnina Ptuj?

Kosmonte Foods
Shëndetshëm me mish të freskët të pulës – 10% Zbritje gjatë gjithë Ramazanit

Shëndetshëm me mish të freskët të pulës – 10% Zbritje gjatë gjithë Ramazanit

Kosmonte Foods
Festo ditën e pavarësisë, me pulën e freskët dhe më të shëndetshme në treg

Festo ditën e pavarësisë, me pulën e freskët dhe më të shëndetshme në treg

Kosmonte Foods
Disa arsye pse duhet t’i konsumoni virshllet dhe sallamën EXTRA nga Perutnina Ptuj

Disa arsye pse duhet t’i konsumoni virshllet dhe sallamën EXTRA nga Perutnina Ptuj

Kosmonte Foods
Festo shëndetshëm me pulë të freskët pa hormone dhe pa antibiotik nga Perutnina Ptuj

Festo shëndetshëm me pulë të freskët pa hormone dhe pa antibiotik nga Perutnina Ptuj

Kosmonte Foods
E pabesueshme, por e vërtetë – 15% Zbritje për 1 muaj në mishin e freskët të Perutnina Ptuj

E pabesueshme, por e vërtetë – 15% Zbritje për 1 muaj në mishin e freskët të Perutnina Ptuj

Kosmonte Foods
Më e freskët, më e sigurtë, më e shijshme – Pula e linjës Natur nga Perutnina Ptuj me paketim të ri

Më e freskët, më e sigurtë, më e shijshme – Pula e linjës Natur nga Perutnina Ptuj me paketim të ri

Kosmonte Foods
Dreka e Bajramit: Pulë e freskët me pilaf

Dreka e Bajramit: Pulë e freskët me pilaf

Kuzhina
Mbështjellës i ri për qëndrueshmëri më të lartë të pulës së freskët nga Perutnina Ptuj

Mbështjellës i ri për qëndrueshmëri më të lartë të pulës së freskët nga Perutnina Ptuj

Kosmonte Foods
Pa hormone dhe pa antibiotik – produktet Perutnina Ptuj me standarde të larta të sigurisë dhe cilësisë

Pa hormone dhe pa antibiotik – produktet Perutnina Ptuj me standarde të larta të sigurisë dhe cilësisë

Marketing
Pse iftari rekomandohet të jetë me mish të freskët të pulës?

Pse iftari rekomandohet të jetë me mish të freskët të pulës?

Marketing
Pse mishi i freskët i pulës preferohet gjatë Ramazanit?

Pse mishi i freskët i pulës preferohet gjatë Ramazanit?

Marketing
Mishi i pulës që konsiderohet me vlera për shëndetin – me Blic ZBRITJE në rrjetet e marketeve

Mishi i pulës që konsiderohet me vlera për shëndetin – me Blic ZBRITJE në rrjetet e marketeve

Marketing
14 vjetori i pavarësisë festohet shëndetshëm me pulë të freskët!

14 vjetori i pavarësisë festohet shëndetshëm me pulë të freskët!

Kosmonte Foods
Vlerë për tryezën e familjes tuaj – Mishi i freskët nga Perutnina Ptuj me Super Zbritje në markete

Vlerë për tryezën e familjes tuaj – Mishi i freskët nga Perutnina Ptuj me Super Zbritje në markete

Kosmonte Foods
Historia e Kosmonte Foods – filloi me një zyre të vogël, sot është kompani gjigante në disa shtete!

Historia e Kosmonte Foods – filloi me një zyre të vogël, sot është kompani gjigante në disa shtete!

Kosmonte Foods
“Lyje, ngjyje” – Pashteta POLI, më e mirë në Evropë, tash në Kosovë, nga pjesa më e mirë e mishit të pulës!

“Lyje, ngjyje” – Pashteta POLI, më e mirë në Evropë, tash në Kosovë, nga pjesa më e mirë e mishit të pulës!

Kosmonte Foods
POLI Streetball Kosova – muzikë, diell e kënaqësi midis Prishtinës më 20 gusht!

POLI Streetball Kosova – muzikë, diell e kënaqësi midis Prishtinës më 20 gusht!

Marketing
Pula e freskët për drekën e Bajramit – vlera ushqyese dhe shije superiore për familjen tuaj!

Pula e freskët për drekën e Bajramit – vlera ushqyese dhe shije superiore për familjen tuaj!

Marketing
Eksperti Leonard Nikaçi flet për rëndësinë e proteinave dhe pse mishi i freskët i pulës është burim i pastër i tyre

Eksperti Leonard Nikaçi flet për rëndësinë e proteinave dhe pse mishi i freskët i pulës është burim i pastër i tyre

Marketing
KUDO që jom, Begmartin n’dorë e KOM – porosit nga gjithë Kosova me zbritje gjatë Ramazanit

KUDO që jom, Begmartin n’dorë e KOM – porosit nga gjithë Kosova me zbritje gjatë Ramazanit

Kosmonte Foods
Cili është mishi i pulës më i preferuar në tryezat e kosovarëve?

Cili është mishi i pulës më i preferuar në tryezat e kosovarëve?

Marketing