Në kohën kur artikujt ushqimorë janë shtrenjtuar, ju sërish mund të ushqeheni shëndetshëm me mishin e freskët të pulës nga Perutnina Ptuj.

Linja Natur e prodhuesit slloven të mishit të pulës, Perutnina Ptuj është prej më të preferuarave në vendin tonë.

Tani produktet e mishit të freskët të pulës mund t’i gjeni në rrjetet e marketeve në mbarë vendin – madje edhe me ZBRITJE të madhe deri të enjten.

Produktet e linjës Natur nga Perutnina Ptuj janë:

Pa hormone
Pa antibiotik
Me plot proteina

Më poshtë lista e marketeve ku e gjeni mishin e freskët me ZBRITJE:

PRISHTINË:

Maxi 3 te Kino ABC

n’Mollë te Qafa dhe Bregu i Dielllit

Eli Ab – Dardani

Viva Fresh Store – Bregu i Diellit

FUSHË KOSOVË:

Interex – Viva Fly 1