LAJMI I FUNDIT:

Pula e freskët për drekën e Bajramit – vlera ushqyese dhe shije superiore për familjen tuaj!

Pula e freskët për drekën e Bajramit – vlera ushqyese dhe shije superiore për familjen tuaj!

Festa e Kurban Bajramit po afron dhe është ndër kohët e bukura të vitit ku mblidhemi me familjarët tanë në momente të bukura së bashku.

Sigurisht se do të bëni blerjet tuaja të harxhit ushqimor për Kurban Bajram dhe në përzgjedhje të mishit do të tregoni kujdes të veçantë.

Këtë kujdes e kompleton zgjedhja juaj e mishit të freskët të pulës nga Perutnina Ptuj.

Pula e freskët nga linja Natur e Perutnina Ptuj është me të vërtet zgjedhja e duhur e juaj për drekën e Kurban Bajramit.

Me vlera të larta ushqyese, pa hormone dhe pa antibiotik – Pula e freskët nga Perutnina Ptuj vjen me origjinë 100% sllovene me cilësi të garantuar.

Ku të blej Pulën e freskët nga Perutnina Ptuj?

Pula e freskët nga linja Natur e Perutnina Ptuj mund të gjendet në rrjetet e marketeve.

Po ashtu, mishin e freskët të pulës nga Perutnina Ptuj mund ta porositni online dhe porosia ju vjen në shtëpi me një klik në Begmart.com.

Artikull i sponzorizuar