Mishi i pulës në vendin tonë është një prej produkteve më të konsumuara në familjet kosovare.

Sipas Agjenicsë së Statistikave të Kosovës, mishi është produkti kryesor në tryezat familjeve në Kosovë.

Kjo agjenci po ashtu konfirmon se miliona kilogramë të mishit të pulës importohen nga vende të ndryshme, kryesisht nga Brazili, SHBA, Britania e Madhe dhe Sllovenia.

Por, cili është mishi i pulës më i preferuar dhe më i shëndetshëm sipas kosovarëve?

Familjet në Kosovë tash prioritet po e konsiderojnë jo vetëm shijen, por edhe vlerat ushqyese të produkteve që konsumojnë.

Mirëpo, kur këto dy komponentë bëhen bashkë, atëherë kosovarët nuk kursehen aspak nga xhepi i tyre.

Mishi i freskët nga Perutnina Ptuj është një senzacion i vërtet në tregun e Kosovës, ku tashmë familjet në Kosovë e kanë bërë pjesë të pandashme të tryezës së tyre me furnime gjatë të ejtes dhe shtunës nga Sllovenia.

Pa konvervues dhe pa hormone, mishi i freskët i pulës nga linjat Natur dhe Premium Natur të Perutnina Ptuj vijnë në bazë të rregullt me furnizime gjatë gjithë javës nga Sllovenia.

Të freskëta dhe me shije të përkryer, produktet e Perutnina Ptuj mund t’i porositni online në platformën Begmart.com dhe ato ju vijnë në shtëpi me automjete frigoriferike.

Apo mund të gjeni edhe në rrjetet kryesore të marketeve, por nxitohuni… sepse kërkesa për mishin më të mirë është e jashtëzakonshme!