LAJMI I FUNDIT:

E vërteta e madhe – Pse duhet të konsumoni mishin e freskët të pulës pa hormone dhe pa antibiotik nga Perutnina Ptuj?

E vërteta e madhe – Pse duhet të konsumoni mishin e freskët të pulës pa hormone dhe pa antibiotik nga Perutnina Ptuj?

Kur bëhet fjalë për zgjedhjen e mishit të pulës, ka shumë opsione të disponueshme në treg. Megjithatë, jo të gjitha pulat rriten dhe dalin njëjtë në treg. Ka produkte në tregun tonë që mund të përmbajnë hormone dhe antibiotik, të cilat mund të përbëjnë rrezik për shëndetin tuaj. Më poshtë flasim për mishin e freskët nga Perutnina Ptuj dhe pse është e rëndësishme të konsumojmë produktet e linjës Natur, pa hormone dhe pa antibiotik.

Përfitimet e zgjedhjes së mishit të freskët të pulës pa hormone dhe pa antibiotik nga Perutnina Ptuj

Zgjedhja e mishit të freskët të pulës nga linja Natur pa hormone dhe pa antibiotik ka disa përfitime për të cilat duhet t’i keni parasysh. Një nga përfitimet kryesore është se është tepër më i mirë për shëndetin tuaj. Hormonet dhe antibiotikët mund të kenë efekte negative në trupin tonë, duke përfshirë rezistencën ndaj antibiotikëve, çrregullimet hormonale dhe kancerin. Duke zgjedhur mish pule pa këto substanca, ju mund të zvogëloni rrezikun e zhvillimit të sëmundjeve të ndryshme.

Përveçse është më i mirë për shëndetin tuaj, mishi i pulës që nuk përmban hormone dhe antibiotik është edhe më i mirë për mjedisin.

Perutnina Ptuj: Një brend të cilit mund t’i besoni

Perutnina Ptuj është një kompani me renome ndërkombëtare që prodhon mish pule me cilësi të lartë, pa hormone dhe antibiotik – e vetmja në tregun e Kosovës. Prodhuesi slloven me traditë të gjatë është i përkushtuar t’u ofrojë konsumatorëve vetëm ushqim të shëndetshëm dhe të sigurt. Duke zgjedhur mishin e pulës nga Perutnina Ptuj, mund të jeni të sigurt se po konsumoni mishin e pulës me cilësi më të mirë që nuk ka substanca të dëmshme.

Perutnina Ptuj në Kosovë

Zgjedhja e mishit të freskët të pulës pa hormone dhe pa antibiotik është i rëndësishëm për shëndetin tuaj. Duke zgjedhur një brend si Perutnina Ptuj, mund të jeni të sigurt se po merrni mish pule me cilësinë më të lartë, 100% me origjinë sllovene, i cili është i freskët, pa hormone dhe pa antibiotik.

Mishin e freskët nga pula dhe gjeldeti të linjës Natur e gjeni në të gjitha rrjetet e marketeve dhe ato duken si më poshtë:

Në trend Ekonomi

Më shumë
Nëse po kërkoni ujë të shëndetshëm - provojeni ujin Alkaline

Nëse po kërkoni ujë të shëndetshëm - provojeni ujin Alkaline

Active+ Alkaline Water
Suksesi i jashtëzakonshëm i rTrust - mbi 4000 nënshkrime elektronike në më pak se një muaj

Suksesi i jashtëzakonshëm i rTrust - mbi 4000 nënshkrime elektronike në më pak se një muaj

Ekonomi
Prishtina Mall përgatitet për hapjen e Zara, Bershka, Pull&Bear dhe Stradivarius

Prishtina Mall përgatitet për hapjen e Zara, Bershka, Pull&Bear dhe Stradivarius

Prishtina Mall
Egjipti ia kthen shpinën Rusisë, blen grurë nga Franca dhe Bullgaria

Egjipti ia kthen shpinën Rusisë, blen grurë nga Franca dhe Bullgaria

Botë
Prodhimi i Brendshëm Bruto i Kosovës arrin në rreth 9 miliardë euro, për kokë banori është mbi 5 mijë euro

Prodhimi i Brendshëm Bruto i Kosovës arrin në rreth 9 miliardë euro, për kokë banori është mbi 5 mijë euro

Ekonomi
Rrugët magjistrale për në Gjilan në gjendje të rëndë infrastrukturore

Rrugët magjistrale për në Gjilan në gjendje të rëndë infrastrukturore

Ekonomi
Kalo në kategori