LAJMI I FUNDIT:

Lule

Oleandri zbukurues është një ndër bimët më helmuese, por edhe më të preferuara të kopshtit

Oleandri zbukurues është një ndër bimët më helmuese, por edhe më të preferuara të kopshtit

Lule
Truqe që do të zgjasin jetëgjatësinë e luleve të frekëta

Truqe që do të zgjasin jetëgjatësinë e luleve të frekëta

Lule
Bimët që bëjnë mrekulli për shëndetin dhe mirëqenien

Bimët që bëjnë mrekulli për shëndetin dhe mirëqenien

Lule
Tri bimë që janë ideale për apartament për ata që nuk kanë shumë kohë të kujdesen për to

Tri bimë që janë ideale për apartament për ata që nuk kanë shumë kohë të kujdesen për to

Lule
Lulet hibiskus zgjasin vetëm një ditë, por ato lulëzojnë gjatë gjithë verës

Lulet hibiskus zgjasin vetëm një ditë, por ato lulëzojnë gjatë gjithë verës

Lule
Pse nuk duhet ta përdorni dheun e kopshtit për bimët në vazo

Pse nuk duhet ta përdorni dheun e kopshtit për bimët në vazo

Lule
Bëje tarracën një parajsë lulesh

Bëje tarracën një parajsë lulesh

Lule
Eliminoni barin e padëshiruar përgjithmonë nga kopshti, por që lulet të mbeten të padëmtuara

Eliminoni barin e padëshiruar përgjithmonë nga kopshti, por që lulet të mbeten të padëmtuara

Lule
Kërkojnë pak, japin shumë: Këto dy bimë shumëvjeçare do t’ju mbijetojnë, me pak kujdes jetojnë rreth 50 vjet

Kërkojnë pak, japin shumë: Këto dy bimë shumëvjeçare do t’ju mbijetojnë, me pak kujdes jetojnë rreth 50 vjet

Lule
Lehtë për t’u mirëmbajtur: Arabis krijon tapetin më të bukur të luleve në kopsht

Lehtë për t’u mirëmbajtur: Arabis krijon tapetin më të bukur të luleve në kopsht

Lule
Truku me kube akulli është mënyra e vetme që t’i shpëtoni nga vyshkja lulet tuaja kur asgjë tjetër nuk ndihmon

Truku me kube akulli është mënyra e vetme që t’i shpëtoni nga vyshkja lulet tuaja kur asgjë tjetër nuk ndihmon

Lule
Mbillni këto tre bimë në ballkonin tuaj dhe do të bëni më pak vizita te mjeku

Mbillni këto tre bimë në ballkonin tuaj dhe do të bëni më pak vizita te mjeku

Lule
Pse është e rëndësishme t’ua pastroni rregullisht pluhurin bimëve të shtëpisë tuaj?

Pse është e rëndësishme t’ua pastroni rregullisht pluhurin bimëve të shtëpisë tuaj?

Lule
Solucioni i fuqishëm bën mrekulli: Bimët e dhomës dhe të kopshtit lulëzojnë me vrull pas aplikimit të tij

Solucioni i fuqishëm bën mrekulli: Bimët e dhomës dhe të kopshtit lulëzojnë me vrull pas aplikimit të tij

Lule
Kalanchoe – një lule me erë dhe dukje të mrekullueshme: Ja pse duhet ta keni këtë bimë në kopsht

Kalanchoe – një lule me erë dhe dukje të mrekullueshme: Ja pse duhet ta keni këtë bimë në kopsht

Lule
Vendoseni këtë në saksi dhe lulja nuk do të thahet kurrë: Një truk nga luleshitës me përvojë

Vendoseni këtë në saksi dhe lulja nuk do të thahet kurrë: Një truk nga luleshitës me përvojë

Lule
Përveç që e hijeshojnë shtëpinë, këto lule janë tepër të shëndetshme

Përveç që e hijeshojnë shtëpinë, këto lule janë tepër të shëndetshme

Lule
Si të shpëtoni orkidetë që kanë filluar të thahen? Mos i hidhni, veproni hap pas hapi kështu

Si të shpëtoni orkidetë që kanë filluar të thahen? Mos i hidhni, veproni hap pas hapi kështu

Lule
Mos i ujisni lulet në këtë mënyrë, do të vyshken!

Mos i ujisni lulet në këtë mënyrë, do të vyshken!

Lule
Duke i rritur këto bimë, do të shpëtoni nga mushkonjat në mënyrë natyrale

Duke i rritur këto bimë, do të shpëtoni nga mushkonjat në mënyrë natyrale

Lule
Besohet se kjo bimë tërheq fat dhe para, por assesi nuk duhet mbajtur në dhomën e gjumit

Besohet se kjo bimë tërheq fat dhe para, por assesi nuk duhet mbajtur në dhomën e gjumit

Lule
Pasuria në saksi: Zbuloni bimën misterioze që tërheq paratë si një magnet

Pasuria në saksi: Zbuloni bimën misterioze që tërheq paratë si një magnet

Lule
Bukuroshet e pranverës: Si t’i mbani tulipanët tuaj të freskët deri në 10 ditë?

Bukuroshet e pranverës: Si t’i mbani tulipanët tuaj të freskët deri në 10 ditë?

Lule
Përse të gjithë e mbajnë këtë bimë në banjë?

Përse të gjithë e mbajnë këtë bimë në banjë?

Lule