I dëshmuar edhe nga Asosacioni i Planerëve të Kosovës, kompleksi “Dukagjini” është objekti që po ndërtohet me standardet më të larta ndërkombëtare duke sjell shumë risi në vendin tonë.

Me lokacion në zemër të zonës më me potencial të Prishtinës, në udhëkryq të rajonit dhe Ballkanit, Dukagjini Center e fiton vëmendjen e gjithsecilit me përmasat gjigante, pamjen mahnitëse e arkitekturën mbresëlënëse!

I gjithë ndërtimi i këtij objekti gjigant është planifikuar asisoj që ta krijojë një ambient të sigurt, komod, të qetë dhe me infrastrukturë moderne.

Përveç pjesës së banimit, ku qytetarët mund të blejnë banesa për të jetuar në vendin më ideal të mundshëm, “Dukagjini Center” u ofron lokale afariste bizneseve për t’ua plotësuar nevojat e kërkesat në mënyrë që t’i zhvillojnë veprimtaritë e tyre.

Lokalet afariste në “Dukagjini Center” janë hapësira të krijuara veçanërisht për ta lehtësuar suksesin e çdo biznesi, duke ofruar kushte moderne në një ambient gjigant.

Të gjitha bizneset mund të aplikojnë për lokale afariste, duke vizituar faqen www.dukagjinicenter.com dhe duke e plotësuar formularin e shkurtë.

Prandaj, nëse veç jeni të interesuar për lokal afarist, vizitoni linkun e sipërm dhe mbusheni me informacione formularin aty!