LAJMI I FUNDIT:

Helena Bonham Carter

15 Artikuj

Kanë diferencë 22 vite në moshë – aktorja Helena Bonham thotë se është e lumtur për marrëdhënien me Rye Dag

Kanë diferencë 22 vite në moshë – aktorja Helena Bonham thotë se është e lumtur për marrëdhënien me Rye Dag

Yjet
Veshjet më të bukura në tapetin e kuq të “BAFTA TV Awards 2021”

Veshjet më të bukura në tapetin e kuq të “BAFTA TV Awards 2021”

Modë
Tetëmbëdhjetë të famshmet që bënë një rikthim të mrekullueshëm me veshjet e njëjta në tapetin e kuq

Tetëmbëdhjetë të famshmet që bënë një rikthim të mrekullueshëm me veshjet e njëjta në tapetin e kuq

Yjet
Nëntë femrat e famshme që veshën të njëjtën veshje më shumë se një herë dhe mahnitën me dukjen e tyre

Nëntë femrat e famshme që veshën të njëjtën veshje më shumë se një herë dhe mahnitën me dukjen e tyre

Yjet
Njëzet aktorët e famshëm të cilët makijazhi i ndryshoi në mënyrë drastike për rolin e tyre në film

Njëzet aktorët e famshëm të cilët makijazhi i ndryshoi në mënyrë drastike për rolin e tyre në film

TV / Film
Pesëmbëdhjetë aktore që sakrifikuan bukurinë e tyre për role filmi

Pesëmbëdhjetë aktore që sakrifikuan bukurinë e tyre për role filmi

Yjet
Shtatëmbëdhjetë aktorët e famshëm që nuk kanë fituar kurrë një çmim ‘Oscar’

Shtatëmbëdhjetë aktorët e famshëm që nuk kanë fituar kurrë një çmim ‘Oscar’

TV / Film
‘Oceans 8’ me femrat protagoniste, lë pas edhe “Deadpool 2” me arkëtimet gjatë javës së kaluar

‘Oceans 8’ me femrat protagoniste, lë pas edhe “Deadpool 2” me arkëtimet gjatë javës së kaluar

TV / Film
Pesëmbëdhjetë aktoret që sakrifikuan bukurinë e tyre për rolet e filmave (Foto)

Pesëmbëdhjetë aktoret që sakrifikuan bukurinë e tyre për rolet e filmave (Foto)

Yjet
Aktorët që u transformuan tërësisht për rolet e tyre falë makijazhit (Foto)

Aktorët që u transformuan tërësisht për rolet e tyre falë makijazhit (Foto)

Yjet
Një vështrim interesant mbi yjet e filmit “Harry Potter”, si duken ata pas 16 viteve? (Foto)

Një vështrim interesant mbi yjet e filmit “Harry Potter”, si duken ata pas 16 viteve? (Foto)

TV / Film
Aktoret të cilët luajtën rolet e tyre më të mira gjatë kohës sa ishin shtatzënë (Foto)

Aktoret të cilët luajtën rolet e tyre më të mira gjatë kohës sa ishin shtatzënë (Foto)

TV / Film
Aktorët të cilët shkëlqyen duke portretizuar figura shumë më të vjetra se vetvetja (Foto)

Aktorët të cilët shkëlqyen duke portretizuar figura shumë më të vjetra se vetvetja (Foto)

TV / Film
19 transformimet e pabesueshme të aktorëve në filma (Foto)

19 transformimet e pabesueshme të aktorëve në filma (Foto)

TV / Film
Aktorët që lehtësisht mund të transformojnë veten në personazhe të tjerë (Foto)

Aktorët që lehtësisht mund të transformojnë veten në personazhe të tjerë (Foto)

TV / Film