Asnjë teknologji dixhitale nuk mund të krahasohet me aftësitë e një artisti të talentuar të kozmetikës, i cili di si të krijojë një bretkocë nga një princ dhe anasjelltas.

Reklama

Kjo është fuqia e grimerëve, të cilët transformojnë në krejt një tjetër pamje aktorët në filmat e tyre.

Ky është rasti i aktorëve të njohur si: Eddie Murphy, Tom Cruise, Meryl Streep, Ray Park, Chris Hemsworth e shumë të tjerëve, të cilët kanë ardhur krejt ndryshe në disa prej filmave që kanë luajtur.

Bright Side ka prezantuar së fundmi 19 personazhe të famshëm të filmit nëpërmjet fotografive, të cilët tregojnë transformimin e yjeve në filma, dhe të cilët është e vështirë t’i njohësh nga roli i tyre në film. /Telegrafi/

Reklama

Yondu Udonta — Michael Rooker, filmi “Guardians of the Galaxy”, 2014

Reklama

Ayesha — Elizabeth Debicki, filmi “Guardians of the Galaxy Vol. 2”, 2017

Mystique — Rebecca Romijn, filmi “X-Men”, 2000

Kona Chief — Hugh Grant, filmi “Cloud Atlas”, 2012

The Faun — Doug Jones, filmi “Pan’s Labyrinth”, 2006

Betelgeuse — Michael Keaton, filmi “Beetlejuice”, 1988

Alice — Milla Jovovich, filmi “Resident Evil: The Final Chapter”, 2016

Captain Teague — Keith Richards, filmi “Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides”, 2011

Jaylah — Sofia Boutella, filmi “Star Trek Beyond”, 2016

Madame Blanc — Tilda Swinton, filmi “Suspiria”, 2017

Reklama

Saul — Eddie Murphy, filmi “Coming to America”, 1988

Apocalypse — Oscar Isaac, filmi “X-Men: Apocalypse”, 2016

The Witch — Helena Bonham Carter, filmi “Big Fish”, 2003

Reklama

Les Grossman — Tom Cruise, filmi “Tropic Thunder”, 2008

Queen Narissa — Susan Sarandon, filmi “Enchanted”, 2007

The Thing — Michael Chiklis, filmi “Fantastic Four”, 2005

The Rabbi — Meryl Streep, filmi “Angels in America”, 2003

Darth Maul — Ray Park, episodi ‘Star Wars’ — “The Phantom Menace”, 1999

Bonus: Owen Chase — Chris Hemsworth, filmi “In the Heart of the Sea”, 2015