LAJMI I FUNDIT:

Fadil Bajraj

242 Artikuj

OH ZOTI IM

OH ZOTI IM

Poezi
NJË GRUSHT HERONJSH TË SHKRETË

NJË GRUSHT HERONJSH TË SHKRETË

Poezi
E DIELA, E DIELA E PËRGJAKSHME

E DIELA, E DIELA E PËRGJAKSHME

Poezi
TOKA NËN KËMBËT E SAJ

TOKA NËN KËMBËT E SAJ

Poezi
SHPRESOJ SE NUK DO TË DASHUROHEM NË TY

SHPRESOJ SE NUK DO TË DASHUROHEM NË TY

Poezi
ÇKA ËSHTË POEZIA

ÇKA ËSHTË POEZIA

Poezi
MË RUAJ NGA AJO QË DUA

MË RUAJ NGA AJO QË DUA

Poezi
FRIKË

FRIKË

Poezi
KULLA QË HËNGRI NJERËZ

KULLA QË HËNGRI NJERËZ

Poezi
INCIDENTI

INCIDENTI

Cult+
COGNAC BLUES

COGNAC BLUES

Poezi
NJERËZIT NË LUFTË

NJERËZIT NË LUFTË

Poezi
S’KA RRUGËDALJE

S’KA RRUGËDALJE

Poezi
PAQE NË BOSNJE DHE HERCEGOVINË

PAQE NË BOSNJE DHE HERCEGOVINË

Poezi
STILI

STILI

Poezi
ENDE I DASHURUAR

ENDE I DASHURUAR

Poezi
KJO FOTOGRAFI

KJO FOTOGRAFI

Poezi
YLLI I ERRËT

YLLI I ERRËT

Poezi
NË NJË BOTË TË MBRAPSHTË TA ÇMOSH VIRTYTIN

NË NJË BOTË TË MBRAPSHTË TA ÇMOSH VIRTYTIN

Poezi
PAVARËSISHT NGA GJITHÇKA

PAVARËSISHT NGA GJITHÇKA

Poezi
KJO CIGARE ËSHTË TEPËR E GJATË

KJO CIGARE ËSHTË TEPËR E GJATË

Poezi
NËNA IME

NËNA IME

Fjala+
ERRËSIRA SHKËLQEN

ERRËSIRA SHKËLQEN

Poezi
NË JETËN TIME TË FSHEHTË

NË JETËN TIME TË FSHEHTË

Poezi