LAJMI I FUNDIT:

CoinMarketCap

71 Artikuj

Miliarda euro humbje në tregun e kriptovalutave, Bitcoin gati në nivelin më të ulët në dy vjet

Miliarda euro humbje në tregun e kriptovalutave, Bitcoin gati në nivelin më të ulët në dy vjet

Botë
Bitcoin në rënie të lirë, humb mbi 70 për qind të vlerës

Bitcoin në rënie të lirë, humb mbi 70 për qind të vlerës

Botë
Bitcoin në nivelin më të ulët që nga dhjetori i 2020-së

Bitcoin në nivelin më të ulët që nga dhjetori i 2020-së

Botë
Vlera e Bitcoinit po bie ndjeshëm, brenda një jave zhvlerësohet me 20 për qind

Vlera e Bitcoinit po bie ndjeshëm, brenda një jave zhvlerësohet me 20 për qind

Botë
‘Fundoset’ Bitcoin, vlera i bie për 50 për qind

‘Fundoset’ Bitcoin, vlera i bie për 50 për qind

Botë
Në tregun e kriptovalutave, çmimi i Bitcoinit ngjitet në rreth 43 mijë dollarë

Në tregun e kriptovalutave, çmimi i Bitcoinit ngjitet në rreth 43 mijë dollarë

Botë
Bie vlera e Bitcoinit pasi forcat ushtarake ruse sulmojnë Ukrainën

Bie vlera e Bitcoinit pasi forcat ushtarake ruse sulmojnë Ukrainën

Botë
Vlera e Bitcoinit ka filluar të rikuperohet

Vlera e Bitcoinit ka filluar të rikuperohet

Botë
Konflikti i mundshëm në Ukrainë trondit vlerën e Bitcoinit, bie në nivelin më të ulët në gjashtë muaj

Konflikti i mundshëm në Ukrainë trondit vlerën e Bitcoinit, bie në nivelin më të ulët në gjashtë muaj

Botë
Tregu i kriptovalutave arrin në 3,000,000,000,000 dollarë – Bitcoin dhe Ethereum në vlera rekorde

Tregu i kriptovalutave arrin në 3,000,000,000,000 dollarë – Bitcoin dhe Ethereum në vlera rekorde

Botë
Kriptovaluta Ethereum rritet në vlera rekorde

Kriptovaluta Ethereum rritet në vlera rekorde

Botë
Një ditë pasi El Salvadori e pranoi si monedhë të ligjshme, bie dukshëm vlera e Bitcoinit

Një ditë pasi El Salvadori e pranoi si monedhë të ligjshme, bie dukshëm vlera e Bitcoinit

Botë
Bitcoin shënon sërish rritje, arrin në 50 mijë dollarë

Bitcoin shënon sërish rritje, arrin në 50 mijë dollarë

Botë
Vlera e Ethereum arrin në 3 mijë dollarë, Bitcoin bie për gati 2 mijë dollarë

Vlera e Ethereum arrin në 3 mijë dollarë, Bitcoin bie për gati 2 mijë dollarë

Botë
Rritet vlera e Bitcoinit, tregu i kriptovalutave sërish arrin në 2,000,000,000,000 dollarë

Rritet vlera e Bitcoinit, tregu i kriptovalutave sërish arrin në 2,000,000,000,000 dollarë

Botë
Bitcoin arrin në rreth 40 mijë dollarë, zhvlerësohet përsëri

Bitcoin arrin në rreth 40 mijë dollarë, zhvlerësohet përsëri

Botë
Bitcoin fillon ta rimerr veten, çmimi tejkalon 30 mijë dollarëshin

Bitcoin fillon ta rimerr veten, çmimi tejkalon 30 mijë dollarëshin

Botë
Rreth 100 miliardë dollarë ‘zhduken’ nga tregu i kriptovalutave, Bitcoin zhvlerësohet për 50 për qind

Rreth 100 miliardë dollarë ‘zhduken’ nga tregu i kriptovalutave, Bitcoin zhvlerësohet për 50 për qind

Botë
Bitcoin me tjetër rekord negativ

Bitcoin me tjetër rekord negativ

Botë
Zhvlerësohet Bitcoin pasi Donald Trump e quajti ‘mashtrim ndaj dollarit amerikan’

Zhvlerësohet Bitcoin pasi Donald Trump e quajti ‘mashtrim ndaj dollarit amerikan’

Botë
Donald Trump e quan Bitcoinin një ‘mashtrim ndaj dollarit amerikan’

Donald Trump e quan Bitcoinin një ‘mashtrim ndaj dollarit amerikan’

Botë
Bitcoin sërish i rikthehet fitimeve, rritet rreth 7 për qind brenda një dite

Bitcoin sërish i rikthehet fitimeve, rritet rreth 7 për qind brenda një dite

Botë
Bie për gati 30 për qind vlera e Dogecoin, pas paraqitjes së Elon Musk në SNL

Bie për gati 30 për qind vlera e Dogecoin, pas paraqitjes së Elon Musk në SNL

Botë
Dogecoin tani është kriptovaluta e katërt më e madhe

Dogecoin tani është kriptovaluta e katërt më e madhe

Botë