Kriptovaluta e dytë më e madhe në botë Ethereum gjatë ditës së sotme arriti në nivel rekord.

Sipas CoinMarketCap, përcjell Telegrafi, Ethereum aktualisht po tregtohet me 4,600 dollarë, duke e thyer rekordin e një dite më parë dhe duke shënuar rritje javore rreth 15 për qind.

Administrata e presidentit Joe Biden është duke u përqendruar në të ashtuquajturat “stablecoin”, duke i bërë thirrje Kongresit që ta miratojë legjislacionin që do t’i forconte rregullat qeveritare.

Vlera aktuale e Ethereum | Burimi: CoinMarketCap

Një monedhë dixhitale e frymëzuar nga seriali “Squid Game” pasi themeluesi kishte vendosur që vlera e sajt të zhvlerësohet dhe ishte kuptuar që ishte një mashtrim. Krijuesit e “Squid Game” arritën të fitojnë 2.1 milionë dollarë.

Mashtrim prej 2.1 milionë dollarësh në kriptovaluta nëpërmjet tokenit 'Squid Game' Mashtrim prej 2.1 milionë dollarësh në kriptovaluta nëpërmjet tokenit 'Squid Game'

Pasi ishte hedhur në treg, vlera e saj ishte rritur mbi 310 mijë për qind. Pak para “zhdukjes”, vlera e tokenit ishte rritur në 2,856 dollarë. /Telegrafi/