Squid Game

Squid Game

“Squid Game” është një serial korean i platformës gjigante Netflix.

Ngjarja ka të bëjë me qindra njerëz të dëshpëruar nga jeta dhe të rrënuar financiarisht, të cilët pranojnë t’i futen një loje për një çmim marramendës, por që humbja nga kjo lojë rezulton me vdekje.

60 Artikuj