Tashmë në Prishtinë ka filluar ndërtimi i banesave me kualitet të jashtëzakonshëm, që ua lehtëson zgjedhjen për një jetë te rehatshme dhe sa më komode.

Orient Kubz ka filluar ndërtimin e banesave të cilat u përshtaten të gjitha shijeve dhe nevojave, e mbi të gjitha siguron një standard të lartë jetese, krahas bukurisë së hatashme që reflekton objekti.

Por, pse duhet të bleni banesë nga ORIENT KUBZ?

Aspekti ligjor
Objekti është i pajisur me leje ndërtimore nga Komuna e PRishtinës dhe monitorohet nga inspekcioni në secilën fazë të punimeve. Me të përfunduar punimet në objekt, do të bëhet pranimi teknik dhe do të lëshohet certifikata e perdorimit.

Siguria
Statika e bojektit është e projektuar dhe e ndërtuar me rezistencë ndaj tërmetit 9 shkallë të Rihterit.

Instalimet e brendshme
Instalimet e ujit, rrymës dhe termike janë të brendeve botërore, çka vërtet e bën Orient Kubz top kualitet ne lemin e ndertimit banesor. Brendet të cilat po perdoren janë Geberit, ABB, Vaillant, TECE dhe Salamander.

Instalimet e përbashkëta
Bëhet fjalë për ashensorët, sistemin e mbrojtjes nga zjarri dhe izolimi i jashtëm – të gjitha sipas standardeve evropiane të ndërtimit dhe te deshmuara me A-teste.

Instalimet e dukshme të banesës
Dyert, dritaret, dyshemetë dhe sanitaria janë të rëndësishme në një objekt. Dritaret do të jenë me tre xhama “e-low”, me koeficient termik me standarde të Bashkimit Evropian, si dhe dysheme nga parketi.

Lokacioni
Objekti ndodhet në një top lokacion, në lagjen Prishtina e Re, vetëm 2.2 kilometra nga qendra e Prishtinës duke u lidhur me të gjitha lagjet tjera me katër rrugë. Me këtë ju evitoni trafikun e ngarkuar dhe keni një jetë super të qetë.

Aspekti estetik
Objekti është jashtëzakonisht i bukur. Me një estetikë të hatashme dhe fasadë qe përbëhet nga tullat belge, “Treviso”.

Bëhuni me banesë të standardit europian, bleni banesë nga Orient Kubz duke kontaktuar:
Nr. tel: 049 501 049
e-mail: info@orient-ks.com