Gjithmonë jeta të jep një mundësi të artë, të cilën duhet ta shfrytëzosh.

Shembulli më i mirë për këtë është Matthew Noszka, i riu amerikan i cili tani është një model i njohur.

23-vjeçari tani është pjesë e asgjësisë së njohur ‘Wilhelmina Models’, por çdo gjë filloi me një foto në rrjetin social Instagram.

Matthew punonte me babanë e tij, ku ndërtonin se bashku pushimore nga druri. Kjo ishte një punë e vështirë, një punë e cila donte fizik të madh dhe fal kësaj djaloshi ndërtoi një trup të mirë.

ImageGen

Me të postuar fotografin e tij, ajo filloi të pëlqehet shumë nga shokët e tij dhe për pak minuta filloi të shikohet dhe pëlqehet shumë nga shoqëria e gjerë dhe për fat të mirë këtë fotografi e pa edhe një nga drejtuesit e ‘Wilhelmina Models‘ dhe kështu vendosi t’i jep një mundësi Noszakas në fushën e modelimit.

Dhe normalisht që oferta u pranua, kontrata u nënshkrua menjëherë dhe tani Matthew Noszka është një nga më të kërkuarit në profesionin e tij.

Rrjetet sociale shumë shpesh kritikohen se ndikojnë negativisht tek të rinjtë, por nëse ato shfrytëzohen mirë, mund të jenë rruga drejt suksesit. Mos të harrojmë se shekulli XXI është shekulli i teknologjisë. /Telegrafi/

Built my first deck today with @that_guy_616 #longassday

A photo posted by Matthew Noszka (@matthew_noszka) on Jul 12, 2014 at 1:14pm PDT

It's Official! @wilhelminamodels #malemodel #nyc

A photo posted by Matthew Noszka (@matthew_noszka) on Jul 24, 2014 at 1:13pm PDT

Loving the final shots from my shoot with @masatoonoda ! #brooksbrothers #wilhelminamodels

A photo posted by Matthew Noszka (@matthew_noszka) on Aug 18, 2014 at 7:59am PDT

One of my favorite shots taken by the amazing photographer @rickdaynyc #wilhelminamodel

A photo posted by Matthew Noszka (@matthew_noszka) on Aug 20, 2014 at 2:21pm PDT

If we desire to give light to the world, we must be willing to burn. ??

A photo posted by Matthew Noszka (@matthew_noszka) on Sep 23, 2014 at 10:53am PDT

First day in Germany was amazing! Excited to see what Tmr brings! #Stuttgart #hugoboss #wilhelminamodel #goodnight

A photo posted by Matthew Noszka (@matthew_noszka) on Oct 1, 2014 at 1:59pm PDT

Beautiful day in the Burgh! Back to NYC for the weekend ??? #tommyhilfiger

A photo posted by Matthew Noszka (@matthew_noszka) on Nov 11, 2014 at 10:02am PST

Arrived safely and settled in but now I'm bored and wide awake! ? #wilheminamodels #Germany #hugoboss

A photo posted by Matthew Noszka (@matthew_noszka) on Jan 7, 2015 at 2:22pm PST

Pool day in my ellen underwear! ? S/o to @theellenshow for hooking it up! ?

A photo posted by Matthew Noszka (@matthew_noszka) on Mar 14, 2015 at 11:56am PDT

Hey everyone go check out my interview on @theellenshow At 4pm (PST) tonight! #ellen

A photo posted by Matthew Noszka (@matthew_noszka) on Mar 11, 2015 at 3:16pm PDT

Cause girl you're perfect You're always worth it And you deserve it The way you work it

A photo posted by Matthew Noszka (@matthew_noszka) on Apr 14, 2015 at 10:07am PDT

Eye of the ? lol ? @vmas

A photo posted by Matthew Noszka (@matthew_noszka) on Aug 29, 2016 at 8:59am PDT

Let's talk about the statue behind me though ?

A photo posted by Matthew Noszka (@matthew_noszka) on Jun 23, 2016 at 9:36pm PDT

? MOSCHINO? thank you @itsjeremyscott & @pg_dmcasting for having me. It's always a blast!

A photo posted by Matthew Noszka (@matthew_noszka) on Jun 11, 2016 at 10:31am PDT