Në kohë krize kur e gjithë bota nuk e din se si të reagoj, në Kosovë është lansuar xpuna.com si zgjidhje për punëkërkues, profesionistë dhe punëdhënës. Përveç platformës inovative e cila ndryshon mënyrën e rekrutimit të stafit, çfarë e dallon këtë platformë është edhe vet misioni i saj “për të ndihmuar profesionistët dhe bizneset të arrijnë suksesin që meritojnë’’.

Tash e tutje, secili punëkërkues apo profesionist i fushës mund të krijoj profilin e tyre në xpuna.com duke plotësuar të dhënat, ngarkuar CV-në dhe përcaktuar pritshmëritë e tyre financiare. Ajo çfarë e bën të veçantë është fakti se pas plotësimit të profilit, aplikimi juaj për një pozitë pune bëhet me vetëm 1 KLIKIM.

Je i punësuar? Krijo profilin në xpuna.com dhe prano oferta pune! Plotëso profilin tuaj, përcakto kriteret tua të punës duke mos harruar rrogën që preferoni dhe bëhu pjesë e CV Databazës nga e cila mund të pranoni oferta pune nga kompani të ndryshme të cilat preferojnë rekrutimin para shpalljes së punës.

Platforma ofron mundësi të mrekullueshme për punëkërkues dhe punëdhënës të cilët dinë dhe dojnë me punu, duke dërguar një mesazh të qartë se xpuna synon më të mirët!

Karakteristikë tjetër interesante për xpuna.com është fakti se punëkërkuesit kanë mundësi të përgjigjen në pyetje të caktuara nga punëdhënësi, duke sjellë risi ku secilit i ofrohet mundësi e mrekullueshme që të dëshmoj profesionalizmin dhe vullnetin për punë.

A din me punu? A don me punu?

Regjistrohu në www.xpuna.com

Ndjek xpuna në facebook, https://www.facebook.com/xpunacom
Ndjek xpuna në Instagram,  https://www.instagram.com/xpuna_com
Ndjek xpuna në linkedin, www.linkedin.com/company/34910860