LAJMI I FUNDIT:

Punësim

120 Artikuj

Kosova po mbushet me punëtorë të Bangladeshit, asnjë termin i lirë për viza

Kosova po mbushet me punëtorë të Bangladeshit, asnjë termin i lirë për viza

Kosovë
Bie punësimi në bujqësi, paragjykimet dhe emigracioni largojnë të rinjtë nga toka e Shqipërisë

Bie punësimi në bujqësi, paragjykimet dhe emigracioni largojnë të rinjtë nga toka e Shqipërisë

Shqipëri
Ministria e Financave hap thirrjen për aplikim për punë praktike për 100 të rinjë

Ministria e Financave hap thirrjen për aplikim për punë praktike për 100 të rinjë

Financa
Xërxa nga Telegrafi Jobs: Kjo platformë është ura lidhëse ndërmjet punëdhënësit dhe punëkërkuesit

Xërxa nga Telegrafi Jobs: Kjo platformë është ura lidhëse ndërmjet punëdhënësit dhe punëkërkuesit

Të Tjera
Posta e Kosovës hap konkurs për 30 punëtorë

Posta e Kosovës hap konkurs për 30 punëtorë

Të Tjera
Bashkimi i tregut të punës së Kosovës me Shqipërinë, vetëm në letër

Bashkimi i tregut të punës së Kosovës me Shqipërinë, vetëm në letër

Të Tjera
BE-ja dëshiron të thjeshtojë lejet e punës për punëtorët e kualifikuar

BE-ja dëshiron të thjeshtojë lejet e punës për punëtorët e kualifikuar

Botë
Bie ndjeshëm niveli i papunësisë në SHBA, bizneset rrisin pagat

Bie ndjeshëm niveli i papunësisë në SHBA, bizneset rrisin pagat

Botë
Fondi Rajonal i Sfidave shpall thirrjen e dytë për shprehje të interesit

Fondi Rajonal i Sfidave shpall thirrjen e dytë për shprehje të interesit

Të Tjera
Deri te puna përmes Agjencisë së Punësimit

Deri te puna përmes Agjencisë së Punësimit

Të Tjera
BE-ja jep 500 mijë euro për restaurimin e Muzeut Etnografik në Krujë

BE-ja jep 500 mijë euro për restaurimin e Muzeut Etnografik në Krujë

Shqipëri
Një e katërta e britanikëve mungesat në punë i arsyetojnë me COVID-19

Një e katërta e britanikëve mungesat në punë i arsyetojnë me COVID-19

Botë
Gjermania po përballet me mungesë të punëtorëve të kualifikuar

Gjermania po përballet me mungesë të punëtorëve të kualifikuar

Botë
Pse nuk shkon fuqia punëtore e kualifikuar në Gjermani – vetëm 16 për qind e ndërmarrjeve i gjejnë personat e duhur

Pse nuk shkon fuqia punëtore e kualifikuar në Gjermani – vetëm 16 për qind e ndërmarrjeve i gjejnë personat e duhur

Botë
Pacolli: Kishim ndërmend të punësonim 150 mijë persona, plani ynë nuk u mor parasysh

Pacolli: Kishim ndërmend të punësonim 150 mijë persona, plani ynë nuk u mor parasysh

Financa
Agjencia e Punësimit kërkon t’i punësojë 100 praktikantë me pagesë në Administratën Tatimore të Kosovës

Agjencia e Punësimit kërkon t’i punësojë 100 praktikantë me pagesë në Administratën Tatimore të Kosovës

Financa
Edhe Gjermania po përballet me mungesë të fuqisë punëtore të kualifikuar

Edhe Gjermania po përballet me mungesë të fuqisë punëtore të kualifikuar

Botë
Çdo i dhjeti i punësuar në Shqipëri punon 7 ditë të javës

Çdo i dhjeti i punësuar në Shqipëri punon 7 ditë të javës

Të Tjera
Facebook planifikon të punësojë 10 mijë punëtorë për të krijuar teknologjinë metaverse

Facebook planifikon të punësojë 10 mijë punëtorë për të krijuar teknologjinë metaverse

Botë
Një në dhjetë e të punësuarve në Shqipëri paguhen nën kufirin e varfërisë prej 5 dollarësh në ditë

Një në dhjetë e të punësuarve në Shqipëri paguhen nën kufirin e varfërisë prej 5 dollarësh në ditë

Financa
Një në tre gra punojnë pa pagesë në Shqipëri

Një në tre gra punojnë pa pagesë në Shqipëri

Të Tjera
Rritet punësimi në Eurozonë, rimëkëmbja ekonomike nuk është arritur ende

Rritet punësimi në Eurozonë, rimëkëmbja ekonomike nuk është arritur ende

Botë
Japonia, vendi më i shtrenjtë për të dërguar punëtorë jashtë shtetit

Japonia, vendi më i shtrenjtë për të dërguar punëtorë jashtë shtetit

Botë
Numri i punëtorëve me kontratë afatshkurtër për herë të parë bie nën 1 milion në Gjermani

Numri i punëtorëve me kontratë afatshkurtër për herë të parë bie nën 1 milion në Gjermani

Botë