Kompleksi banesor Linda Premium Residence që po ndërtohet nga Al Trade Center është një ndër më të popullarizuarit për momentin për shkak të standardeve të larta botërore të cilat është duke i ofruar.

Në mesin e shumë benefiteve që banorët e këtij kompleksi do t’i gëzojnë, do të jetë edhe ai i sistemit “Smart Home”.

Por, çfarë saktësisht është sistemi “Smart Home”?

Një shtëpi e mençur apo “Smart Home” është ajo ku pajisjet e ndryshme shtëpiake mund të kontrollohen prej telefoni apo tableti nga secili vend ku ndodheni – mjafton të keni vetëm internet!

Pra, pajisjet shtëpiake janë të ndërlidhura përmes internetit dhe mund të kontrollohen nga pronari i banesës përmes telefonit kudo që ndodhet ai.

Cilat pajisje shtëpiake mund t’i kontrolloni përmes telefonit në banesën tuaj në Linda Premium Residence?

Ndonëse jeni mësuar që në banesat tradicionale ta kontrolloni çdo gjë në mënyrë manuale, tani në Linda Premium Residence nuk do të keni nevojë ta bëni këtë.

Sistemi “Smart Home” i instaluar në banesat e Linda Premium Residence është i sofistikuar dhe ju mundëson t’i kontrolloni dhe monitoroni nga telefoni juaj kudo që ndodheni:

– Temperaturën e dhomës
– Dritat
– Reletat
– Kamerat, etj.

Siç edhe mund ta imagjinoni, një sistem i tillë padyshim se sjell shumë përfitime për pronarin e banesës, siç janë siguria më e lartë, shpenzimet më të ulëta, ndjenja e papërshkrueshme e modernizimit, etj.

Përveç sistemit “Smart Home”, Linda Premium Residence ofron edhe kushte tjera të nivelit botëror për jetesë, si p.sh.:

– Hapësira gjelbëruese
– Parking
– Siguri 24/7 me kamera
– Mjek të lagjes
– Pishinë, saunë e fitnes
– Kopsht për fëmijë, etj.

Prandaj, nëse veç dëshironi të blini banesë që i përmbushë të gjitha standardet evropiane, kontaktoni Linda Premium Residence në:

0800 77 770 (pa pagesë), , +383(0)49 777 127+383(0)49 318 676, +383(0)44 976 777
info@altradecenter.com
www.altradecenter.com