LAJMI I FUNDIT:
Al Trade Center

Al Trade Center

293 Artikuj

Rehati për familjen, qetësi për shpirtin – këto janë komplekset ku e ardhmja e familjes tënde merr jetë

Rehati për familjen, qetësi për shpirtin – këto janë komplekset ku e ardhmja e familjes tënde merr jetë

Al Trade Center
Kompleksi Linda – vendndodhja perfekte për të blerë banesën tuaj të ëndrrave dhe filluar një rrugëtim të lumtur me familjen tuaj!

Kompleksi Linda – vendndodhja perfekte për të blerë banesën tuaj të ëndrrave dhe filluar një rrugëtim të lumtur me familjen tuaj!

Al Trade Center
Vendimin e ditës së sotme mos e le për nesër – blije banesën sa s’është vonë

Vendimin e ditës së sotme mos e le për nesër – blije banesën sa s’është vonë

Al Trade Center
Kompleksi Linda – zgjedhja e duhur për banesën tuaj të ëndrrave 

Kompleksi Linda – zgjedhja e duhur për banesën tuaj të ëndrrave 

Al Trade Center
Për ju që kërkoni banesë për familjen tuaj këto dy komplekse janë ideale

Për ju që kërkoni banesë për familjen tuaj këto dy komplekse janë ideale

Al Trade Center
Al Trade Center vazhdon traditën, ndihmon Klinikën Obstetrike-Gjinekologjike në Prishtinë

Al Trade Center vazhdon traditën, ndihmon Klinikën Obstetrike-Gjinekologjike në Prishtinë

Al Trade Center
Vendi ku cilësia takon rehatinë dimërore: Bëhuni banor i kompleksit Linda

Vendi ku cilësia takon rehatinë dimërore: Bëhuni banor i kompleksit Linda

Al Trade Center
Al Trade vendos gurthemelin e objektit të ri

Al Trade vendos gurthemelin e objektit të ri

Al Trade Center
Fillo vitin e ri në kompleksin Linda – ambient ideal për të ndërtuar ëndrrat tuaja

Fillo vitin e ri në kompleksin Linda – ambient ideal për të ndërtuar ëndrrat tuaja

Al Trade Center
Lagje ideale për jetesë – planimetri të përsosura në kompleksin LINDA

Lagje ideale për jetesë – planimetri të përsosura në kompleksin LINDA

Al Trade Center
Një hapësirë për jetesë të rehatshme – Kompleksi Linda dhe standarde të larta

Një hapësirë për jetesë të rehatshme – Kompleksi Linda dhe standarde të larta

Al Trade Center
Al Trade Center uron për Pavarësinë e Shqipërisë: 28 Nëntori të na gjejë më të bashkuar se kurrë

Al Trade Center uron për Pavarësinë e Shqipërisë: 28 Nëntori të na gjejë më të bashkuar se kurrë

Al Trade Center
Vendi ku në stinën e ftohtë krijohen kujtime të ngrohta – Kompleksi Linda

Vendi ku në stinën e ftohtë krijohen kujtime të ngrohta – Kompleksi Linda

Al Trade Center
Një vendbanim ku përmbushen kërkesat tuaja familjare – kompleksi Linda

Një vendbanim ku përmbushen kërkesat tuaja familjare – kompleksi Linda

Al Trade Center
Stina e vjeshtës përjetohet më ndryshe në kompleksin Linda

Stina e vjeshtës përjetohet më ndryshe në kompleksin Linda

Al Trade Center
“AL TRADE & VËLLEZËRIT ASLLANI SH.P.K.” paralajmërojnë projekte gjigante në Drenas

“AL TRADE & VËLLEZËRIT ASLLANI SH.P.K.” paralajmërojnë projekte gjigante në Drenas

Al Trade Center
Linda – kompleksi që definon kualitetin e jetesës

Linda – kompleksi që definon kualitetin e jetesës

Al Trade Center
Vihet gurthemeli i objektit banesor B2 në kompleksin “Linda” në Fushë Kosovë

Vihet gurthemeli i objektit banesor B2 në kompleksin “Linda” në Fushë Kosovë

Al Trade Center
Kompleksi Linda – ku detajet e rëndësishme krijojnë diferencën

Kompleksi Linda – ku detajet e rëndësishme krijojnë diferencën

Al Trade Center
Al Trade vë gurthemelin e objekteve Linda 18 në Fushë Kosovë

Al Trade vë gurthemelin e objekteve Linda 18 në Fushë Kosovë

Al Trade Center
Një tjetër pësosmëri arkitekturore drejt nddërtimit – vihet gurthemeli i Linda 20 në Fushë Kosovë

Një tjetër pësosmëri arkitekturore drejt nddërtimit – vihet gurthemeli i Linda 20 në Fushë Kosovë

Al Trade Center
Cilësi dhe komoditet në kompleksin Linda

Cilësi dhe komoditet në kompleksin Linda

Al Trade Center
Kompleksi Linda – vendi ideal për të jetuar në Fushë Kosovë

Kompleksi Linda – vendi ideal për të jetuar në Fushë Kosovë

Al Trade Center
Linda – një hapësirë e përsosur për jetesën me familjen 

Linda – një hapësirë e përsosur për jetesën me familjen 

Al Trade Center