LAJMI I FUNDIT:

Lagje ideale për jetesë – planimetri të përsosura në kompleksin LINDA

Lagje ideale për jetesë – planimetri të përsosura në kompleksin LINDA

Kompleksi Linda është një lagje banimi që i plotëson të gjitha kriteret për të qenë një vendbanim i mrekullueshëm. Çfarë e bën atë të dallojë është planifikimi i përsosur i hapësirave të brendshme të ndërtesave. Nëse kërkesa juaj kryesore është të jetoni në një lagje me planimetri të përsosura, atëherë kompleksi Linda është zgjedhja e duhur për ju. 

Al Trade, kompania ndërtuese e kompleksit, ka kushtuar një rëndësi të madhe detajeve të planifikimit për të siguruar komoditetin dhe funksionalitetin maksimal. Hapësirat e brendshme janë organizuar me kujdes, duke reflektuar vlerat e një ambienti të këndshëm dhe të mirëqenë për banorët.  Çdo detaj, si ndriçimi natyral, ventilimi i mirë dhe përdorimi i hapësirave me inteligjencë, ka qenë në fokus të ndërtimit të kompleksit. 

Planimetritë e përsosura të kompleksit Linda sigurojnë përdorimin maksimal të hapësirave të brendshme dhe janë të përshtatshme për nevojat e çdo familjeje. Banesat ofrojnë dhoma të gjera e të ndriçuara, ambient shumë-funksional, si dhe ballkone që ofrojnë pamje të mrekullueshme të rrethinës së bukur natyrore.  

Gjithashtu, ndarja e zonave për aktivitete të ndryshme si kuzhinat moderne, dhomat e ndenjes dhe dhomat e gjumit, sigurojnë harmoni dhe qetësi në jetën e përditshme. Jo vetëm planifikimi i mirë i hapësirave të brendshme është thelbësor në kompleksin Linda, por edhe hapësirat e përbashkëta janë të përshtatshme dhe të mrekullueshme.   

Banorët mund të shijojnë parkun ku mund të takohen me të tjerët dhe të ndajnë kohë të bukur me familjen dhe miqtë. kompleksin Linda, banorët mund të gëzojnë privatësinë, komoditetin dhe qetësinë që e bëjnë jetesën e tyre më të këndshme. 

Për më shumë informacione kontaktoni: 

Facebook: Al Trade Center 

E-mail: info@altradecenter.com 

Nr.tel: 00800 77 770 / 049 777 127 / 049 318 676 / 044 976 777043 989 111