LAJMI I FUNDIT:
Al Trade Center

Al Trade Center

246 Artikuj

Info

E themeluar në vitin 1999 nga vëllezërit e familjes Gashani, Al Trade Center është një prej kompanive më serioze në vendin tonë, duke i jetësuar disa prej projekteve më të suksesshme në vendin tonë, të cilat përfshijnë kompleksin Linda 1, 2 dhe 3, projektimin e Linda Premium Residence, institucionin parashkollor Linda, etj.

Kompleksi Linda – vendi ideal për të jetuar në Fushë Kosovë

Kompleksi Linda – vendi ideal për të jetuar në Fushë Kosovë

Al Trade Center
Për ty që po kërkon venbanimin e jetës – kjo është zgjidhja e duhur

Për ty që po kërkon venbanimin e jetës – kjo është zgjidhja e duhur

Al Trade Center
Al Trade për tri ditë radhazi pjesë e Marketit të Ndërtimit

Al Trade për tri ditë radhazi pjesë e Marketit të Ndërtimit

Al Trade Center
Aty ku rehatia është sinonim i jetës – kompleksi Linda në Fushë Kosovë

Aty ku rehatia është sinonim i jetës – kompleksi Linda në Fushë Kosovë

Al Trade Center
Gjeni banesën tuaj perfekte në kompleksin Linda në Fushë Kosovë

Gjeni banesën tuaj perfekte në kompleksin Linda në Fushë Kosovë

Al Trade Center
Kompleksi Linda – zgjedhja perfekte për ata që vlerësojnë cilësinë mbi të gjitha në vendbanimin e tyre të ri

Kompleksi Linda – zgjedhja perfekte për ata që vlerësojnë cilësinë mbi të gjitha në vendbanimin e tyre të ri

Al Trade Center
Al Trade – partneri juaj i besueshëm për një vendbanim të ri të cilësisë së lartë në Kompleksin Linda në Fushë Kosovë

Al Trade – partneri juaj i besueshëm për një vendbanim të ri të cilësisë së lartë në Kompleksin Linda në Fushë Kosovë

Al Trade Center
Arkitekturë unike dhe ndërtim i standardeve të larta – kompleksi Linda ofron të gjitha kushtet për banim

Arkitekturë unike dhe ndërtim i standardeve të larta – kompleksi Linda ofron të gjitha kushtet për banim

Al Trade Center
Afër qendrës së qytetit dhe larg problemeve të trafikut – kompleksi Linda në Fushë Kosovë është zgjidhja juaj

Afër qendrës së qytetit dhe larg problemeve të trafikut – kompleksi Linda në Fushë Kosovë është zgjidhja juaj

Al Trade Center
Jetoni jetën që meritoni në Linda Premium Residence

Jetoni jetën që meritoni në Linda Premium Residence

Al Trade Center
Shijoni stinën e bukur të dimrit në kompleksin Linda në Fushë Kosovë

Shijoni stinën e bukur të dimrit në kompleksin Linda në Fushë Kosovë

Al Trade Center
Gjithçka që ju duhet për të jetuar të lumtur e gjeni në ambientet e kompleksit Linda në Fushë Kosovë dhe Linda Premium Residence në Prishtinë

Gjithçka që ju duhet për të jetuar të lumtur e gjeni në ambientet e kompleksit Linda në Fushë Kosovë dhe Linda Premium Residence në Prishtinë

Al Trade Center
Planifikim dhe  profesionalizëm në çdo metër katror të ndërtimeve të Al Trade

Planifikim dhe profesionalizëm në çdo metër katror të ndërtimeve të Al Trade

Al Trade Center
Çdo stinë është e bukur në Linda!

Çdo stinë është e bukur në Linda!

Al Trade Center
Me përkushtim dhe profesionalizëm komplekset më moderne me standarde evropiane i gjeni në Al Trade

Me përkushtim dhe profesionalizëm komplekset më moderne me standarde evropiane i gjeni në Al Trade

Al Trade Center
Al Trade dhe Telegrafi – dhurata për fëmijët në Klinikën e Pediatrisë dhe SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë

Al Trade dhe Telegrafi – dhurata për fëmijët në Klinikën e Pediatrisë dhe SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë

Al Trade Center
23 Vjetorin e kompanisë Al Trade e feston me çmimin e artë për 2022 dhe me zhveshjen e 23 fanellave gjatë zhonglimit, për të thyer rekordin Guinness

23 Vjetorin e kompanisë Al Trade e feston me çmimin e artë për 2022 dhe me zhveshjen e 23 fanellave gjatë zhonglimit, për të thyer rekordin Guinness

Al Trade Center
Plotësoni çdo kriter tuajin për jetë të rehatshme dhe të sigurt në Linda dhe Linda Premium Residence

Plotësoni çdo kriter tuajin për jetë të rehatshme dhe të sigurt në Linda dhe Linda Premium Residence

Al Trade Center
Dhurata më e veçantë e fundvitit është në komplekset e Al Trade

Dhurata më e veçantë e fundvitit është në komplekset e Al Trade

Al Trade Center
Përzgjedhja e banesës në Linda dhe Linda Premium Residence nuk është asnjëherë proces i vështirë!

Përzgjedhja e banesës në Linda dhe Linda Premium Residence nuk është asnjëherë proces i vështirë!

Al Trade Center
Me ndërtim strategjik komplekset banesore nga Al Trade i përshtaten çdo personi për të jetuar!

Me ndërtim strategjik komplekset banesore nga Al Trade i përshtaten çdo personi për të jetuar!

Al Trade Center
Banesa që ju plotëson e lidheni emocionalisht me të gjendet në Linda

Banesa që ju plotëson e lidheni emocionalisht me të gjendet në Linda

Al Trade Center
Banesa që keni ëndërruar gjithmonë është në themelet e kompleksit Linda dhe Linda Premium Residence

Banesa që keni ëndërruar gjithmonë është në themelet e kompleksit Linda dhe Linda Premium Residence

Al Trade Center
Të ndërtuara sipas vizionit të jetesës së mirë dhe të sigurt – Linda dhe Linda Premium Residence zgjedhja ideale për banim

Të ndërtuara sipas vizionit të jetesës së mirë dhe të sigurt – Linda dhe Linda Premium Residence zgjedhja ideale për banim

Al Trade Center