LAJMI I FUNDIT:
Al Trade Center

Al Trade Center

259 Artikuj

Info

E themeluar në vitin 1999 nga vëllezërit e familjes Gashani, Al Trade Center është një prej kompanive më serioze në vendin tonë, duke i jetësuar disa prej projekteve më të suksesshme në vendin tonë, të cilat përfshijnë kompleksin Linda 1, 2 dhe 3, projektimin e Linda Premium Residence, institucionin parashkollor Linda, etj.

Rehati për familjen, qetësi për shpirtin – këto janë komplekset ku e ardhmja e familjes tënde merr jetë

Rehati për familjen, qetësi për shpirtin – këto janë komplekset ku e ardhmja e familjes tënde merr jetë

Al Trade Center
Kompleksi Linda – vendndodhja perfekte për të blerë banesën tuaj të ëndrrave dhe filluar një rrugëtim të lumtur me familjen tuaj!

Kompleksi Linda – vendndodhja perfekte për të blerë banesën tuaj të ëndrrave dhe filluar një rrugëtim të lumtur me familjen tuaj!

Al Trade Center
Vendimin e ditës së sotme mos e le për nesër – blije banesën sa s’është vonë

Vendimin e ditës së sotme mos e le për nesër – blije banesën sa s’është vonë

Al Trade Center
Kompleksi Linda – zgjedhja e duhur për banesën tuaj të ëndrrave 

Kompleksi Linda – zgjedhja e duhur për banesën tuaj të ëndrrave 

Al Trade Center
Al Trade Center vazhdon traditën, ndihmon Klinikën Obstetrike-Gjinekologjike në Prishtinë

Al Trade Center vazhdon traditën, ndihmon Klinikën Obstetrike-Gjinekologjike në Prishtinë

Al Trade Center
Vendi ku cilësia takon rehatinë dimërore: Bëhuni banor i kompleksit Linda

Vendi ku cilësia takon rehatinë dimërore: Bëhuni banor i kompleksit Linda

Al Trade Center
Fillo vitin e ri në kompleksin Linda – ambient ideal për të ndërtuar ëndrrat tuaja

Fillo vitin e ri në kompleksin Linda – ambient ideal për të ndërtuar ëndrrat tuaja

Al Trade Center
Lagje ideale për jetesë – planimetri të përsosura në kompleksin LINDA

Lagje ideale për jetesë – planimetri të përsosura në kompleksin LINDA

Al Trade Center
Al Trade Center uron për Pavarësinë e Shqipërisë: 28 Nëntori të na gjejë më të bashkuar se kurrë

Al Trade Center uron për Pavarësinë e Shqipërisë: 28 Nëntori të na gjejë më të bashkuar se kurrë

Al Trade Center
Një vendbanim ku përmbushen kërkesat tuaja familjare – kompleksi Linda

Një vendbanim ku përmbushen kërkesat tuaja familjare – kompleksi Linda

Al Trade Center
Stina e vjeshtës përjetohet më ndryshe në kompleksin Linda

Stina e vjeshtës përjetohet më ndryshe në kompleksin Linda

Al Trade Center
Linda – kompleksi që definon kualitetin e jetesës

Linda – kompleksi që definon kualitetin e jetesës

Al Trade Center
Kompleksi Linda – ku detajet e rëndësishme krijojnë diferencën

Kompleksi Linda – ku detajet e rëndësishme krijojnë diferencën

Al Trade Center
Kompleksi Linda – vendi ideal për të jetuar në Fushë Kosovë

Kompleksi Linda – vendi ideal për të jetuar në Fushë Kosovë

Al Trade Center
Për ty që po kërkon venbanimin e jetës – kjo është zgjidhja e duhur

Për ty që po kërkon venbanimin e jetës – kjo është zgjidhja e duhur

Al Trade Center
Al Trade për tri ditë radhazi pjesë e Marketit të Ndërtimit

Al Trade për tri ditë radhazi pjesë e Marketit të Ndërtimit

Al Trade Center
Aty ku rehatia është sinonim i jetës – kompleksi Linda në Fushë Kosovë

Aty ku rehatia është sinonim i jetës – kompleksi Linda në Fushë Kosovë

Al Trade Center
Gjeni banesën tuaj perfekte në kompleksin Linda në Fushë Kosovë

Gjeni banesën tuaj perfekte në kompleksin Linda në Fushë Kosovë

Al Trade Center
Kompleksi Linda – zgjedhja perfekte për ata që vlerësojnë cilësinë mbi të gjitha në vendbanimin e tyre të ri

Kompleksi Linda – zgjedhja perfekte për ata që vlerësojnë cilësinë mbi të gjitha në vendbanimin e tyre të ri

Al Trade Center
Al Trade – partneri juaj i besueshëm për një vendbanim të ri të cilësisë së lartë në Kompleksin Linda në Fushë Kosovë

Al Trade – partneri juaj i besueshëm për një vendbanim të ri të cilësisë së lartë në Kompleksin Linda në Fushë Kosovë

Al Trade Center
Arkitekturë unike dhe ndërtim i standardeve të larta – kompleksi Linda ofron të gjitha kushtet për banim

Arkitekturë unike dhe ndërtim i standardeve të larta – kompleksi Linda ofron të gjitha kushtet për banim

Al Trade Center
Afër qendrës së qytetit dhe larg problemeve të trafikut – kompleksi Linda në Fushë Kosovë është zgjidhja juaj

Afër qendrës së qytetit dhe larg problemeve të trafikut – kompleksi Linda në Fushë Kosovë është zgjidhja juaj

Al Trade Center
Jetoni jetën që meritoni në Linda Premium Residence

Jetoni jetën që meritoni në Linda Premium Residence

Al Trade Center
Shijoni stinën e bukur të dimrit në kompleksin Linda në Fushë Kosovë

Shijoni stinën e bukur të dimrit në kompleksin Linda në Fushë Kosovë

Al Trade Center