Me datën 1 Korrik, kompania e madhe Bau Market ka mbushur plot 13 vite që ofron artikuj shtëpiak, artikuj pune e kopshti për maraklit e punës dhe kualitetit.

Bau Market, konsiderohet shembull se si duhet të operojë një kompani e cila ka 6 pika në Kosovë e me mijëra punëtorë të cilet ndjehen të vlerësuar për punën të cilën kryejnë çdo ditë e të ofertave super të mira për klientët e tij.

Për këtë përvjetor të rëndesishëm për ne, kemi përgaditur javën e maraklive ma speciale e me zbritje të mëdha në shumë artikuj.

Disa prej zbritjeve të cilat vlenë të ceken janë: Set Kopshti Bora nga brendi Melody ,399.90€ nga 649.90€ kështu ju kurseni 250€, Kositese Rotal ,32 EU, 99.90€ nga 124.90€, Trotinet elektrik SW 99.90€ në zbritje nga 129.90€.

Hajde edhe ti marakli e ta festojmë bashkë me zbritje këtë përvjetor duke shfrytëzuar ofertat e javës së maraklive.

Çmimet me zbritje aplikohen vetëm me BAU CARD andaj ju ftojmë që të anëtarësoheni në kartelën e zbritjes BAU CARD që të përfitoni maksimalisht.

Oferta vlen në të gjitha pikat e Bau Market deri me 8 korrik.

Shfleto ofertën online për ti parë produktet tjera të shumta në zbritje

BauMarket, BauShembull

Ju mirëpresim!