LAJMI I FUNDIT:

Universiteti i Prishtinës

497 Artikuj

Shkencëtarja e kardiologjisë nuk pranohet si ligjeruese në UP, thotë se konkursi u kurdis

Shkencëtarja e kardiologjisë nuk pranohet si ligjeruese në UP, thotë se konkursi u kurdis

Kosovë
​Bie numri i aplikimeve në UP, Rektorati: Ndër arsyet edhe largimi i të rinjve

​Bie numri i aplikimeve në UP, Rektorati: Ndër arsyet edhe largimi i të rinjve

Arsim
Mbi 6 mijë studentë aplikuan në afatin e parë për studime në UP, konkurrenca më e lartë në Mjekësi dhe Teknik

Mbi 6 mijë studentë aplikuan në afatin e parë për studime në UP, konkurrenca më e lartë në Mjekësi dhe Teknik

Mirjeta Hajzeraj
30 hektarë në Suharekë për FSK-në, vendimi që ua ndalon profesorëve të UP-së të punojnë në kolegje private dhe vrasja e trefishtë në Lipjan – lajmet e javës

30 hektarë në Suharekë për FSK-në, vendimi që ua ndalon profesorëve të UP-së të punojnë në kolegje private dhe vrasja e trefishtë në Lipjan – lajmet e javës

Besnike Salihu
Universiteti i Prishtinës vazhdon ngritjen në rangimin botëror të Webometrics

Universiteti i Prishtinës vazhdon ngritjen në rangimin botëror të Webometrics

Arsim
Universiteti i Prishtinës ua ndalon profesorëve të mbajnë mësim edhe në kolegje private

Universiteti i Prishtinës ua ndalon profesorëve të mbajnë mësim edhe në kolegje private

Arsim
UP-ja së shpejti me kurse të gjuhës rome

UP-ja së shpejti me kurse të gjuhës rome

Arsim
Profesori Bejta jep dorëheqje nga Universiteti i Prishtinës

Profesori Bejta jep dorëheqje nga Universiteti i Prishtinës

Kosovë
Rektori Qerimi i ndan diplomën studentit Lir Hoxhaj

Rektori Qerimi i ndan diplomën studentit Lir Hoxhaj

Kosovë
Rexha i reagon Murturit pasi nuk u pranua në UP: Kandidati tjetër i ka plotësuar teknikisht kushtet e konkursit më mirë

Rexha i reagon Murturit pasi nuk u pranua në UP: Kandidati tjetër i ka plotësuar teknikisht kushtet e konkursit më mirë

Kosovë
Universiteti i Prishtinës hap konkursin për pranimin e studentëve

Universiteti i Prishtinës hap konkursin për pranimin e studentëve

Arsim
Dëshiroi të punësohet në Fakultetin Teknik, profesori Murturi i cili punon në Universitetin e Vjenës thotë se iu refuzua aplikimi

Dëshiroi të punësohet në Fakultetin Teknik, profesori Murturi i cili punon në Universitetin e Vjenës thotë se iu refuzua aplikimi

Kosovë
Universiteti i Prishtinës ua shkelë privatësinë studentëve

Universiteti i Prishtinës ua shkelë privatësinë studentëve

Arsim


mob5