LAJMI I FUNDIT:

The Telegraph

36 Artikuj

Simfonia “e papërfunduar” e Elgarit

Simfonia “e papërfunduar” e Elgarit

Muzika
Lord Bajroni – i çmendur apo hero, i shthurur apo vetmitar?

Lord Bajroni – i çmendur apo hero, i shthurur apo vetmitar?

Cult+
Veprat e artit që “fyejnë” të krishterët konservatorë!

Veprat e artit që “fyejnë” të krishterët konservatorë!

Piktura
A do ta vrasin podkastet dhe audio-librat, radion që ne njohim?

A do ta vrasin podkastet dhe audio-librat, radion që ne njohim?

Cult+
Ndalojeni migrimin masiv – derisa ende mundemi

Ndalojeni migrimin masiv – derisa ende mundemi

David Frost
Reklama e Apple-it që shpërlau trurin e Amerikës!

Reklama e Apple-it që shpërlau trurin e Amerikës!

Filmi
Tmerret brenda kampit nazist të vdekjes

Tmerret brenda kampit nazist të vdekjes

Histori
“Aquaman and the Lost Kingdom”: Filmi më kot i vitit 2023

“Aquaman and the Lost Kingdom”: Filmi më kot i vitit 2023

Filmi
Pse duhet ta kuptojmë më mirë islamin dhe historinë e tij?

Pse duhet ta kuptojmë më mirë islamin dhe historinë e tij?

Fakte
Marcel Marceau: Gjeniu i mimikës, heroi i pakënduar i luftës

Marcel Marceau: Gjeniu i mimikës, heroi i pakënduar i luftës

Teatri
Kina – fuqia e radhës që do ta pësojë nga talebanët

Kina – fuqia e radhës që do ta pësojë nga talebanët

Matthew Henderson
Rekuiemi madhështor i Brahmsit

Rekuiemi madhështor i Brahmsit

Muzika
Mrekullia akustike e shekullit XVII

Mrekullia akustike e shekullit XVII

Muzika
Luftëtari i rezistencës që bëri filmat më të mirë për krimet e gangsterëve

Luftëtari i rezistencës që bëri filmat më të mirë për krimet e gangsterëve

Filmi
Nuk ka më shpëtim për Rusinë e Vladimir Putinit

Nuk ka më shpëtim për Rusinë e Vladimir Putinit

Richard Kemp
Epoka e re e errët gjeopolitike mund të shkatërrojë iluzionet fatale të Perëndimit

Epoka e re e errët gjeopolitike mund të shkatërrojë iluzionet fatale të Perëndimit

Sherelle Jacobs
Konflikti i qytetërimeve përshkon epokën tonë!

Konflikti i qytetërimeve përshkon epokën tonë!

Opinione
Romancieri që është më afër Zotit se kushdo tjetër

Romancieri që është më afër Zotit se kushdo tjetër

Libri
Izraeli nuk mundet ta përballojë luftën që shkon në dobi të Iranit

Izraeli nuk mundet ta përballojë luftën që shkon në dobi të Iranit

Opinione
Nusja që zemëroi Venedikun, pasi përdori një pirun

Nusja që zemëroi Venedikun, pasi përdori një pirun

Fakte
“Oferta” e pazakontë që siguroi të drejtat për kryeveprën e Orwellit

“Oferta” e pazakontë që siguroi të drejtat për kryeveprën e Orwellit

Fakte
Paralajmërimet për një vepër të Virginia Woolfit!

Paralajmërimet për një vepër të Virginia Woolfit!

Cult+
Jeta e vështirë e muzikantëve profesionistë të Mbretërisë së Bashkuar

Jeta e vështirë e muzikantëve profesionistë të Mbretërisë së Bashkuar

Muzika
Enigma e Uinçesterit

Enigma e Uinçesterit

Cult+