LAJMI I FUNDIT:

Puna

210 Artikuj

Fraza kryesore të cilën gjithmonë do të duhej ta thoni në bisedën për punën e re

Fraza kryesore të cilën gjithmonë do të duhej ta thoni në bisedën për punën e re

Këshilla Lifestyle
Gjashtë mënyra si të komunikoni në punë pa u bërë të bezdisshëm

Gjashtë mënyra si të komunikoni në punë pa u bërë të bezdisshëm

Këshilla Lifestyle
Kosova dhe Austria me nismë për njohjen e përvojës së punës dhe pensioneve

Kosova dhe Austria me nismë për njohjen e përvojës së punës dhe pensioneve

Financa
Frika nga përjashtimi nga puna shkakton diabetin?

Frika nga përjashtimi nga puna shkakton diabetin?

Shëndetësi Lajme
Fjetja në punë do të jetë e mundur – japonezët dizajnojnë një kabinë të veçantë

Fjetja në punë do të jetë e mundur – japonezët dizajnojnë një kabinë të veçantë

Lifestyle
Tensionet në zyrë, si t’u mbijetoni kolegëve të padurueshëm

Tensionet në zyrë, si t’u mbijetoni kolegëve të padurueshëm

Këshilla Lifestyle
Si temperaturat e larta mund të revolucionarizojnë mënyrën se si ne punojmë?

Si temperaturat e larta mund të revolucionarizojnë mënyrën se si ne punojmë?

Botë
Puno sikur paratë nuk të duhen, vallëzo sikur nuk të shikon askush: Patjetër lexoni leksionin më të vlefshëm të jetës!

Puno sikur paratë nuk të duhen, vallëzo sikur nuk të shikon askush: Patjetër lexoni leksionin më të vlefshëm të jetës!

Këshilla Lifestyle
Biondinat apo zeshkanet, cilat janë më të suksesshme në punë?

Biondinat apo zeshkanet, cilat janë më të suksesshme në punë?

Lifestyle
Tejkalimi i sfidave më të mëdha pas pensionimit

Tejkalimi i sfidave më të mëdha pas pensionimit

Këshilla Lifestyle
Përse zgjohemi me dhimbje koke dhe si mund ta heqim qafe këtë problem shëndetësor

Përse zgjohemi me dhimbje koke dhe si mund ta heqim qafe këtë problem shëndetësor

Këshilla mjekësore
A është koha për ta lënë punën që e bëni me shumë pasion?

A është koha për ta lënë punën që e bëni me shumë pasion?

Botë
Sjellja me kolegët që nuk ndalen së foluri

Sjellja me kolegët që nuk ndalen së foluri

Këshilla Lifestyle
Paguheni mirë, por e urreni – arsyeja pse duhet të largoheni nga kjo punë

Paguheni mirë, por e urreni – arsyeja pse duhet të largoheni nga kjo punë

Këshilla Lifestyle
Thënie frymëzuese për motivim

Thënie frymëzuese për motivim

Lifestyle
Çfarë nuk duhet të bëni asnjëherë brenda zyrës

Çfarë nuk duhet të bëni asnjëherë brenda zyrës

Këshilla Lifestyle
Mënyrat e gabuara për të kërkuar rritje të pagës

Mënyrat e gabuara për të kërkuar rritje të pagës

Këshilla Lifestyle
Katër shenjat që tregojnë që eprori juaj është toksik

Katër shenjat që tregojnë që eprori juaj është toksik

Lifestyle
Të vërtetat që duhet të dini para se të filloni punë për herë të parë

Të vërtetat që duhet të dini para se të filloni punë për herë të parë

Këshilla dhe arsye
Një studim nga Harvardi tregoi: Një lloj pune konsiderohet më e palumtur dhe më e padëshiruar

Një studim nga Harvardi tregoi: Një lloj pune konsiderohet më e palumtur dhe më e padëshiruar

Lifestyle
Mënyra e duhur për t’u ulur në tavolinën e punës

Mënyra e duhur për t’u ulur në tavolinën e punës

Këshilla Lifestyle
Shoqërimi me kolegët pas punës, ide e mirë ose jo

Shoqërimi me kolegët pas punës, ide e mirë ose jo

Këshilla Lifestyle
D+: Kosova me mundësi më të mira punësimi për punëtorët sezonal në bujqësi

D+: Kosova me mundësi më të mira punësimi për punëtorët sezonal në bujqësi

Bujqësi
Po zhduket dalëngadalë kultura e pirjes së alkoolit në vendin e punës dhe pas përfundimit të orarit

Po zhduket dalëngadalë kultura e pirjes së alkoolit në vendin e punës dhe pas përfundimit të orarit

Lifestyle