LAJMI I FUNDIT:

Ligji për Paga

130 Artikuj

Mjekët kërkojnë të mos pengohet Ligji i ri për Pagat

Mjekët kërkojnë të mos pengohet Ligji i ri për Pagat

Financa
Tryezë për pasojat e Ligjit të ri për Paga në buxhetin e Kosovës

Tryezë për pasojat e Ligjit të ri për Paga në buxhetin e Kosovës

Financa
Avokati i Popullit ende s’ka vendosur rreth Ligjit për Paga, pranon edhe tri ankesa

Avokati i Popullit ende s’ka vendosur rreth Ligjit për Paga, pranon edhe tri ankesa

Financa
Ligji për Pagat, SINKON: Do të reagojmë përmes masave sindikale

Ligji për Pagat, SINKON: Do të reagojmë përmes masave sindikale

Të Tjera
Ministria e Financave: Gjithçka gati për pagat me rritje, zbatimi në muajin dhjetor

Ministria e Financave: Gjithçka gati për pagat me rritje, zbatimi në muajin dhjetor

Financa
Sindikatat paralajmërojnë pasoja nëse nuk dalin pagat në muajin dhjetor sipas Ligjit të ri

Sindikatat paralajmërojnë pasoja nëse nuk dalin pagat në muajin dhjetor sipas Ligjit të ri

Financa
Ligji për Pagat në sektorin publik nuk po i gëzon të gjithë

Ligji për Pagat në sektorin publik nuk po i gëzon të gjithë

Financa
Haradinaj prezanton raportin gjatë qeverisjes së tij dy vjeçare, thotë se ka pasur rritje të numrit të punësuarve

Haradinaj prezanton raportin gjatë qeverisjes së tij dy vjeçare, thotë se ka pasur rritje të numrit të punësuarve

Të Tjera
Nga 1 dhjetori, paga e presidentit, kryeministrit e shumë të tjerëve do të ulen

Nga 1 dhjetori, paga e presidentit, kryeministrit e shumë të tjerëve do të ulen

Ekonomi
Banka Botërore: Ligji për Pagat dhe shpenzimet joproduktive rrezikojnë rritjen ekonomike në Kosovë

Banka Botërore: Ligji për Pagat dhe shpenzimet joproduktive rrezikojnë rritjen ekonomike në Kosovë

Të Tjera
Pagat e sektorit publik që nga dhjetori me rritje – të dhëna që tregojnë se kush janë disa nga përfituesit

Pagat e sektorit publik që nga dhjetori me rritje – të dhëna që tregojnë se kush janë disa nga përfituesit

Albert Spahiu
Pagat e sektorit publik do të dalin me rritje nga muaji dhjetor

Pagat e sektorit publik do të dalin me rritje nga muaji dhjetor

Financa
Instituti GAP krahason pagat e gjyqtarëve dhe prokurorëve në vendet e rajonit [Infografikë]

Instituti GAP krahason pagat e gjyqtarëve dhe prokurorëve në vendet e rajonit [Infografikë]

Financa
Ligji i Pagave parasheh këto rroga për zyrtarët komunalë (Dokument)

Ligji i Pagave parasheh këto rroga për zyrtarët komunalë (Dokument)

Albert Spahiu
Me Ligjin për Paga përpos pagës bazë, deputetët do të përfitojnë shtesa të posaçme

Me Ligjin për Paga përpos pagës bazë, deputetët do të përfitojnë shtesa të posaçme

Jehona Hulaj
Pagat e pjesëtarëve të Policisë së Kosovës sipas Ligjit për Paga (Dokument)

Pagat e pjesëtarëve të Policisë së Kosovës sipas Ligjit për Paga (Dokument)

Kosovë
Këto do të jenë rrogat e zyrtarëve të lartë shtetërorë me Ligjin e Pagave

Këto do të jenë rrogat e zyrtarëve të lartë shtetërorë me Ligjin e Pagave

Albert Spahiu
Ligji për Pagat, përfitimet mijëra euroshe të zyrtarëve të lartë pas përfundimit të mandatit

Ligji për Pagat, përfitimet mijëra euroshe të zyrtarëve të lartë pas përfundimit të mandatit

Kosovë
Presidenti nuk e kthen mbrapa, Ligji për Pagat hynë në fuqi automatikisht

Presidenti nuk e kthen mbrapa, Ligji për Pagat hynë në fuqi automatikisht

Jehona Hulaj
Sonte përfundon afati për dekretimin e Ligjit për Paga nga Presidenti

Sonte përfundon afati për dekretimin e Ligjit për Paga nga Presidenti

Kosovë
Kontrollorët ajrorë pezullojnë grevën e së premtes

Kontrollorët ajrorë pezullojnë grevën e së premtes

Kosovë
Shërbimi Korrektues kërkon paga të njëjta me Policinë

Shërbimi Korrektues kërkon paga të njëjta me Policinë

Kosovë
Protestojnë punëtorët e KEK-ut, kërkojnë të largohen nga Ligji i Pagave

Protestojnë punëtorët e KEK-ut, kërkojnë të largohen nga Ligji i Pagave

Të Tjera
Llumnica: Nëse ulen pagat e punëtorëve të KEK-ut, do ta ndalim prodhimin e rrymës (Video)

Llumnica: Nëse ulen pagat e punëtorëve të KEK-ut, do ta ndalim prodhimin e rrymës (Video)

Energjetika