LAJMI I FUNDIT:

Ligji për Paga

130 Artikuj

Mjekët pezullojnë grevën e paralajmëruar

Mjekët pezullojnë grevën e paralajmëruar

Shëndetësi
Pezullimi i Ligjit për Paga ngjall reagime politike dhe veprime sindikale

Pezullimi i Ligjit për Paga ngjall reagime politike dhe veprime sindikale

Albert Spahiu
Tahiri: Pezullimi i Ligjit për Paga goditi 70 mijë njerëz

Tahiri: Pezullimi i Ligjit për Paga goditi 70 mijë njerëz

Kosovë
Zjarrfikësit: Nëse Policia hyn në grevë, atëherë do të solidarizohemi edhe ne

Zjarrfikësit: Nëse Policia hyn në grevë, atëherë do të solidarizohemi edhe ne

Kosovë
Haradinaj: Kushtetuesja ta përshpejtojë marrjen e një vendimi për Ligjin për Pagat

Haradinaj: Kushtetuesja ta përshpejtojë marrjen e një vendimi për Ligjin për Pagat

Kosovë
Muja: Pezullimi i Ligjit të Pagave i qëllimshëm, duan të nxisin probleme sociale

Muja: Pezullimi i Ligjit të Pagave i qëllimshëm, duan të nxisin probleme sociale

Kosovë
“Pro et contra” pezullimit të Ligjit për Paga: Përplasen Sindikata e Arsimit dhe Shëndetësisë me atë të Shërbyesve Civilë

“Pro et contra” pezullimit të Ligjit për Paga: Përplasen Sindikata e Arsimit dhe Shëndetësisë me atë të Shërbyesve Civilë

Kosovë
Greva në arsim e papranueshme, viktimë nxënësit

Greva në arsim e papranueshme, viktimë nxënësit

Kosovë
Ismaili: Pezullimi i Ligjit për Paga, rrezikon ikjen e profesionistëve shëndetësorë nga Kosova

Ismaili: Pezullimi i Ligjit për Paga, rrezikon ikjen e profesionistëve shëndetësorë nga Kosova

Kosovë
Mjeku i dëshpëruar për pezullimin e Ligjit për Paga: Bravo për varfërimin e mbi 60 mijë familjeve

Mjeku i dëshpëruar për pezullimin e Ligjit për Paga: Bravo për varfërimin e mbi 60 mijë familjeve

Kosovë
Pezullimi i Ligjit për Paga, SBASHK-u pritet të mbajë mbledhje të jashtëzakonshme

Pezullimi i Ligjit për Paga, SBASHK-u pritet të mbajë mbledhje të jashtëzakonshme

Jehona Hulaj
Pas pezullimit të Ligjit për Paga, mjekët të premten në grevë

Pas pezullimit të Ligjit për Paga, mjekët të premten në grevë

Financa
Gjykata Kushtetuese ka pezulluar Ligjin për Paga deri më 30 mars

Gjykata Kushtetuese ka pezulluar Ligjin për Paga deri më 30 mars

Albert Spahiu
Të premten mbahet grevë dyorëshe në çerdhet, shkollat dhe universitetet e Kosovës

Të premten mbahet grevë dyorëshe në çerdhet, shkollat dhe universitetet e Kosovës

Arsim
Sindikatat paralajmërojnë greva dhe protesta nëse nuk zbatohet Ligji për Paga

Sindikatat paralajmërojnë greva dhe protesta nëse nuk zbatohet Ligji për Paga

Albert Spahiu
Sindikata e Doganës: Çdo devijim i Ligjit për Paga do të jetë i pa pranueshëm

Sindikata e Doganës: Çdo devijim i Ligjit për Paga do të jetë i pa pranueshëm

Të Tjera
Sindikalistët takojnë Kurtin, paralajmërojnë greva nëse nuk zbatohet Ligji për Paga

Sindikalistët takojnë Kurtin, paralajmërojnë greva nëse nuk zbatohet Ligji për Paga

Të Tjera
Mbahet me dyer të mbyllura takimi i Kurtit me përfaqësuesit e sindikatave

Mbahet me dyer të mbyllura takimi i Kurtit me përfaqësuesit e sindikatave

Të Tjera
Sindikatat kërkojnë zbatimin e Ligjit të ri për Paga

Sindikatat kërkojnë zbatimin e Ligjit të ri për Paga

Financa
Zjarrfikësit rrezikojnë të mbesin pa paga, paralajmërojnë protesta dhe greva

Zjarrfikësit rrezikojnë të mbesin pa paga, paralajmërojnë protesta dhe greva

Financa
Ligji i Pagave, sindikatat paralajmërojnë grevë e protesta, nëse s’marrin përgjigje nga Presidenti e Kryeministri

Ligji i Pagave, sindikatat paralajmërojnë grevë e protesta, nëse s’marrin përgjigje nga Presidenti e Kryeministri

Financa
Federata e Shëndetësisë të mërkurën vendos për vendime sindikale

Federata e Shëndetësisë të mërkurën vendos për vendime sindikale

Kosovë
Ligji për Paga, sindikalistët kërkojnë takim urgjent me krerët e shtetit

Ligji për Paga, sindikalistët kërkojnë takim urgjent me krerët e shtetit

Kosovë
Avokati i Popullit e dërgon në Kushtetuese Ligjin për Paga

Avokati i Popullit e dërgon në Kushtetuese Ligjin për Paga

Kosovë