LAJMI I FUNDIT:

Ligji për Paga

126 Artikuj

Çfarë kishte paraparë Ligji për Paga në Sektorin Publik që u shpall i pavlefshëm nga Gjykata Kushtetuese?

Çfarë kishte paraparë Ligji për Paga në Sektorin Publik që u shpall i pavlefshëm nga Gjykata Kushtetuese?

Albert Spahiu
Haradinaj: Të fillojë zbatimi i Ligjit të Pagave

Haradinaj: Të fillojë zbatimi i Ligjit të Pagave

Financa
Federata e Sindikatave të Shërbyesve Civilë reagon ndaj pretendimeve për ulje të pagave

Federata e Sindikatave të Shërbyesve Civilë reagon ndaj pretendimeve për ulje të pagave

Ekonomi
Kushtetuesja shtyn deri më 30 qershor vendimin për pezullimin e Ligjit të Pagave

Kushtetuesja shtyn deri më 30 qershor vendimin për pezullimin e Ligjit të Pagave

Financa
​Ligji për Paga, SBASHK-u takon grupet parlamentare të AAK-së dhe Nismës

​Ligji për Paga, SBASHK-u takon grupet parlamentare të AAK-së dhe Nismës

Financa
Bislimi: Duhet të gjinden mjete shtesë për ndikimet financiare që dalin nga Ligji i Pagave

Bislimi: Duhet të gjinden mjete shtesë për ndikimet financiare që dalin nga Ligji i Pagave

Financa
Sindikatat kërkojnë që të mos anashkalohet Ligji për Paga nga projektbuxheti

Sindikatat kërkojnë që të mos anashkalohet Ligji për Paga nga projektbuxheti

Financa
SBAShK-u nuk përjashton mundësinë e grevës, nëse Ligji për paga nuk përfshihet në buxhetin e këtij viti

SBAShK-u nuk përjashton mundësinë e grevës, nëse Ligji për paga nuk përfshihet në buxhetin e këtij viti

Jehona Hulaj
Syla: Moszbatimi i Ligjit për Paga do ta nxjerr situatën jashtë kontrolli, s’mbajmë përgjegjësi

Syla: Moszbatimi i Ligjit për Paga do ta nxjerr situatën jashtë kontrolli, s’mbajmë përgjegjësi

Kosovë
SBASHK-u, Qeverisë Kurti: Planifikoni buxhet edhe për Ligjin e Pagave, ose do të ketë grevë

SBASHK-u, Qeverisë Kurti: Planifikoni buxhet edhe për Ligjin e Pagave, ose do të ketë grevë

Kosovë
Gjykata Kushtetuese vazhdon pezullimin e Ligjit për Zyrtarë Publikë deri me 28 prill

Gjykata Kushtetuese vazhdon pezullimin e Ligjit për Zyrtarë Publikë deri me 28 prill

Kosovë
SBASHK në fazën e fundit të mbledhjes së nënshkrimeve rreth ligjit të pagave

SBASHK në fazën e fundit të mbledhjes së nënshkrimeve rreth ligjit të pagave

Arsim
SBASHK merr mbështetjen e Komitetit të Sindikatave të Arsimit të Evropës lidhur me Ligjin e Pagave

SBASHK merr mbështetjen e Komitetit të Sindikatave të Arsimit të Evropës lidhur me Ligjin e Pagave

Arsim
Kollçaku: Ligji i Pagave është ligj elektoral

Kollçaku: Ligji i Pagave është ligj elektoral

Të Tjera
Niveli i lartë i papunësisë rrit interesimin e mjekëve për ta lëshuar Kosovën

Niveli i lartë i papunësisë rrit interesimin e mjekëve për ta lëshuar Kosovën

Të Tjera
SBASHK-u nis mbledhjen e nënshkrimeve për ta kundërshtuar pezullimin e Ligjit për Paga

SBASHK-u nis mbledhjen e nënshkrimeve për ta kundërshtuar pezullimin e Ligjit për Paga

Jehona Hulaj
Edhe një vit i vështirë për arsimin në Kosovë

Edhe një vit i vështirë për arsimin në Kosovë

Arsim
Pezullimi i Ligjit të Pagave nuk i zgjidh pasojat kostos së lartë buxhetore

Pezullimi i Ligjit të Pagave nuk i zgjidh pasojat kostos së lartë buxhetore

Financa
Avokati i Popullit: Kemi pranuar vendimin e Kushtetueses për pezullimin e Ligjit të Pagave

Avokati i Popullit: Kemi pranuar vendimin e Kushtetueses për pezullimin e Ligjit të Pagave

Financa
Jasharaj: Jemi në diskutime për veprimet e ardhshme pas pezullimit të Ligjit për Paga

Jasharaj: Jemi në diskutime për veprimet e ardhshme pas pezullimit të Ligjit për Paga

Albert Spahiu
Mjekët pezullojnë grevën e paralajmëruar

Mjekët pezullojnë grevën e paralajmëruar

Shëndetësi
Pezullimi i Ligjit për Paga ngjall reagime politike dhe veprime sindikale

Pezullimi i Ligjit për Paga ngjall reagime politike dhe veprime sindikale

Albert Spahiu
Tahiri: Pezullimi i Ligjit për Paga goditi 70 mijë njerëz

Tahiri: Pezullimi i Ligjit për Paga goditi 70 mijë njerëz

Kosovë
Zjarrfikësit: Nëse Policia hyn në grevë, atëherë do të solidarizohemi edhe ne

Zjarrfikësit: Nëse Policia hyn në grevë, atëherë do të solidarizohemi edhe ne

Kosovë