LAJMI I FUNDIT:

BPB

26 Artikuj

Aktivizimi i gjeneratës së ardhshme të Liderëve të Biznesit në Kosovë me Programin “Rinia në Biznes” të BERZH-it dhe BPB-së

Aktivizimi i gjeneratës së ardhshme të Liderëve të Biznesit në Kosovë me Programin “Rinia në Biznes” të BERZH-it dhe BPB-së

BPB
Activating the Next Generation of Business Leaders in Kosovo  with the EBRD’s Youth in Business Programme and Banka për Biznes

Activating the Next Generation of Business Leaders in Kosovo with the EBRD’s Youth in Business Programme and Banka për Biznes

BPB
BPB feston 1 qershorin me fëmijët e stafit të Bankës

BPB feston 1 qershorin me fëmijët e stafit të Bankës

BPB
Brez pas brezi me BPB-në, partnerët e Bankës së Vendit rrëfejnë historitë e tyre të suksesit

Brez pas brezi me BPB-në, partnerët e Bankës së Vendit rrëfejnë historitë e tyre të suksesit

Marketing
BPB me platformë online të dedikuar për bizneset kosovare

BPB me platformë online të dedikuar për bizneset kosovare

BPB
BPB emëron Kryeshefen e re Ekzekutive

BPB emëron Kryeshefen e re Ekzekutive

Financa
BPB përmbyll me sukses ciklin e dytë të “Akademive të Biznesit”

BPB përmbyll me sukses ciklin e dytë të “Akademive të Biznesit”

BPB
Lansohet në Kosovë programi i BERZH-it “Rinia në Biznes” – Banka për Biznes bëhet banka e parë partnere në Ballkanin Perëndimor

Lansohet në Kosovë programi i BERZH-it “Rinia në Biznes” – Banka për Biznes bëhet banka e parë partnere në Ballkanin Perëndimor

BPB
BPB nënshkruan partneritet me Klubin e Futbollit Drita

BPB nënshkruan partneritet me Klubin e Futbollit Drita

BPB
BPB organizon për të dytin vit me radhë Akademitë e Biznesit

BPB organizon për të dytin vit me radhë Akademitë e Biznesit

BPB
Banka për Biznes hap Akademinë e Burimeve Njerëzore

Banka për Biznes hap Akademinë e Burimeve Njerëzore

BPB
Të kryejmë pagesa dhe blerje online në mënyrë të sigurt

Të kryejmë pagesa dhe blerje online në mënyrë të sigurt

BPB
Banka e vendit tënd – BPB në përvjetorin e 20-të, sjell guidën nga Prizreni

Banka e vendit tënd – BPB në përvjetorin e 20-të, sjell guidën nga Prizreni

BPB
20 vite kampionë të sportit, BPB zgjedh minatorët e Trepçës

20 vite kampionë të sportit, BPB zgjedh minatorët e Trepçës

BPB
BPB ndihmon fëmijët e SOS Fshatrave me pako ushqimore

BPB ndihmon fëmijët e SOS Fshatrave me pako ushqimore

BPB
BPB sjell inovacionin e fundit në pagesat ndërkombëtare – Global Payment Innovation (GPI)

BPB sjell inovacionin e fundit në pagesat ndërkombëtare – Global Payment Innovation (GPI)

BPB
Banka për Biznes (BPB) fiton çmimin “The Banker” të ndarë nga prestigjiozja “Financial Times”, synojnë të jetë banka kryesore për ndërmarrjet e vogla

Banka për Biznes (BPB) fiton çmimin “The Banker” të ndarë nga prestigjiozja “Financial Times”, synojnë të jetë banka kryesore për ndërmarrjet e vogla

BPB
Bankat me investime impozante në objektet e filialeve qëndrore – rëndësi ambientit për punonjësit dhe klientët

Bankat me investime impozante në objektet e filialeve qëndrore – rëndësi ambientit për punonjësit dhe klientët

ProCredit Bank
BPB bëhet mbështetës i klubit të basketbollit Prishtina

BPB bëhet mbështetës i klubit të basketbollit Prishtina

BPB
BPB ka prezantuar gjeneratën e dytë të programit BPB Juniors

BPB ka prezantuar gjeneratën e dytë të programit BPB Juniors

BPB
“The Banker” shpall BPB-në bankën më të mirë në Kosovë për vitin 2018

“The Banker” shpall BPB-në bankën më të mirë në Kosovë për vitin 2018

BPB
BERZH dhe BPB në partneritet për të rritur konkurrueshmërinë e NVM-ve në Kosovë

BERZH dhe BPB në partneritet për të rritur konkurrueshmërinë e NVM-ve në Kosovë

BPB
Afatizo mbi 5000 € në BPB dhe bëhuni pjesë e lojës së madhe shpërblyese

Afatizo mbi 5000 € në BPB dhe bëhuni pjesë e lojës së madhe shpërblyese

BPB
BPB lanson programin BPB Juniors

BPB lanson programin BPB Juniors

BPB