LAJMI I FUNDIT:

Brez pas brezi me BPB-në, partnerët e Bankës së Vendit rrëfejnë historitë e tyre të suksesit

Brez pas brezi me BPB-në, partnerët e Bankës së Vendit rrëfejnë historitë e tyre të suksesit

BPB ka vazhduar ciklin e vizitave te klientët e saj, duke sjellë për audiencën edhe rrëfimet e tyre të suksesit. Këto histori inspiruese tregojnë për rrugëtimin e përbashkët të BPB-së dhe klientëve të saj drejt rritjes së vazhdueshme.

BPB – Brez pas brezi, quhet cikli i ri i videove promovuese që BPB sjellë për klientët e saj besnik, me të cilët kanë rrugëtuar për shumë vite.

DAKA Therm me lokacion në Pozhoran – Viti ishte biznesi i parë që vizituan udhëheqës të Bankës për Biznes. Pastaj, kompania e inxhinierit kosovar NollMaschinenBau dhe së fundmi edhe biznesi nga Mitrovica, Creative Design themeluar nga Imer Hetimi.

BPB si bankë e dedikuar për ndërmarrjet e vogla dhe të mesme është në vazhdimësi pranë klientëve të saj edhe përmes shërbimeve jo-financiare si Akademitë e Biznesit, që këtë vit organizohen për herë të tretë me radhë në shtatë komuna të Kosovës, ashtu si edhe përmes platformës së re InfoMat, që është portali i parë në vend i krijuar nga një institucion financiar.

Lansimi i këtij portali ka për qëllim që të mbështesë edhe më tutje dhe të fuqizojë ndërmarrjet mikro dhe të mesme, në rrugën e tyre të rritjes, duke u ofruar atyre qasje të lehtë në informata të rëndësishme dhe përgjigje ekspeditive nga këshilltarët, ekspertë të fushave të ndryshme.

BPB – Brez pas brezi

Në trend Ekonomi

Më shumë
Egjipti ia kthen shpinën Rusisë, blen grurë nga Franca dhe Bullgaria

Egjipti ia kthen shpinën Rusisë, blen grurë nga Franca dhe Bullgaria

Botë
Shtimi i sipërfaqeve të ngrohjes, kyçje dhe konsumatorë të rinj – disa nga punët gjatë vitit të fundit të Termokosit

Shtimi i sipërfaqeve të ngrohjes, kyçje dhe konsumatorë të rinj – disa nga punët gjatë vitit të fundit të Termokosit

Ekonomi
Nuk kalon marrëveshja për 'Rehabilitimin e linjës hekurudhore 10 B', nuk ka kuorum

Nuk kalon marrëveshja për 'Rehabilitimin e linjës hekurudhore 10 B', nuk ka kuorum

Ekonomi
Konjufca: Qëllimi i këtij debati parlamentar është për të shkëmbyer akuza e jo për ta themeluar Komisionin hetimor

Konjufca: Qëllimi i këtij debati parlamentar është për të shkëmbyer akuza e jo për ta themeluar Komisionin hetimor

Ekonomi
Prodhimi i Brendshëm Bruto i Kosovës arrin në rreth 9 miliardë euro, për kokë banori është mbi 5 mijë euro

Prodhimi i Brendshëm Bruto i Kosovës arrin në rreth 9 miliardë euro, për kokë banori është mbi 5 mijë euro

Ekonomi
Përsosmëria e pakrahasueshme e sallamës EXTRA me origjinë sllovene: Pse duhet ta konsumoni para prodhimeve tjera?

Përsosmëria e pakrahasueshme e sallamës EXTRA me origjinë sllovene: Pse duhet ta konsumoni para prodhimeve tjera?

Kosmonte Foods
Kalo në kategori