LAJMI I FUNDIT:

Piktura

Katër tablo për shqiptarët, nga francezi Charles Bargue

Katër tablo për shqiptarët, nga francezi Charles Bargue

Piktura
Ibrahim Kodra, piktori që edhe firma i mbetet vepër arti

Ibrahim Kodra, piktori që edhe firma i mbetet vepër arti

Piktura
Gjesti brutal i piktorit

Gjesti brutal i piktorit

Piktura
“Luledielli” i Vincent van Goghut

“Luledielli” i Vincent van Goghut

Piktura
Piktura më e shtrenjtë në Evropë?

Piktura më e shtrenjtë në Evropë?

Piktura
Farsa Banksy: Artisti i dorës së dytë, i cekët, pa mendim dhe pa origjinalitet

Farsa Banksy: Artisti i dorës së dytë, i cekët, pa mendim dhe pa origjinalitet

Piktura
Seksizmi flagrant ndaj piktoreve të mëdha

Seksizmi flagrant ndaj piktoreve të mëdha

Piktura
Pse e sulmojnë Mona Lizën

Pse e sulmojnë Mona Lizën

Piktura
Historia e artit, përmes shtatë ngjyrave

Historia e artit, përmes shtatë ngjyrave

Piktura
Artisti i harruar që frymëzoi Rembrandtin dhe Rubensin

Artisti i harruar që frymëzoi Rembrandtin dhe Rubensin

Piktura
Të përbashkëtat e kritikëve që shanë Georgia O’Keeffe-in

Të përbashkëtat e kritikëve që shanë Georgia O’Keeffe-in

Piktura
Frank Auerbach dhe pikturat e fundit të jetës!

Frank Auerbach dhe pikturat e fundit të jetës!

Piktura
Artisti që frymëzohet nga varret e të famshmëve

Artisti që frymëzohet nga varret e të famshmëve

Piktura
Bohemët e “rokënrolit” që tronditën Britaninë viktoriane

Bohemët e “rokënrolit” që tronditën Britaninë viktoriane

Piktura
Kolë Idromeno, themeluesi i artit realist

Kolë Idromeno, themeluesi i artit realist

Piktura
Pesë simbolet e fshehura në pikturat e Vermeerit

Pesë simbolet e fshehura në pikturat e Vermeerit

Piktura
Gernika, kryevepra e dhimbjes

Gernika, kryevepra e dhimbjes

Piktura
A mundet roboti të rikrijojë atmosferën e kryeveprës së Leonardo da Vincit?

A mundet roboti të rikrijojë atmosferën e kryeveprës së Leonardo da Vincit?

Piktura
“Biri i njeriut” nga René Magritte

“Biri i njeriut” nga René Magritte

Piktura
Darka e fundit

Darka e fundit

Piktura
Georgia O’Keefe, një forcë e natyrës

Georgia O’Keefe, një forcë e natyrës

Piktura
Piktorët e Pompeit

Piktorët e Pompeit

Piktura
Arti duhet të jetë strehë larg vështirësive të jetës

Arti duhet të jetë strehë larg vështirësive të jetës

Piktura
Cilët artistë do ta definojnë kohën tonë?

Cilët artistë do ta definojnë kohën tonë?

Piktura