LAJMI I FUNDIT:
Edil Project

Edil Project

20 Artikuj

Kqyr me sy se o’ për ty – “Holiday In 2”

Kqyr me sy se o’ për ty – “Holiday In 2”

Edil Project
“Holiday In Resort 2”, Shëngjin – Investimi më i zgjuar që do të bëni

“Holiday In Resort 2”, Shëngjin – Investimi më i zgjuar që do të bëni

Edil Project
“Holiday In 2” ofron stilin e jetesës që ju meritoni

“Holiday In 2” ofron stilin e jetesës që ju meritoni

Edil Project
Zbulo të jetuarit buzë detit në kompleksin prestigjioz “Holiday In 2”

Zbulo të jetuarit buzë detit në kompleksin prestigjioz “Holiday In 2”

Edil Project
Bëhu banor i kompleksit luksoz bregdetar “Holiday In 2” – Shëngjin

Bëhu banor i kompleksit luksoz bregdetar “Holiday In 2” – Shëngjin

Edil Project
Relaksim në përjetësi, me “Holiday In 2” t’gjitha i ki

Relaksim në përjetësi, me “Holiday In 2” t’gjitha i ki

Edil Project
Shijo detin e krejt stinëve në “Holiday In 2”

Shijo detin e krejt stinëve në “Holiday In 2”

Edil Project
Gjithë ke lakmu me pas banesë n’deti? “Holiday In 2” është vendi ideal

Gjithë ke lakmu me pas banesë n’deti? “Holiday In 2” është vendi ideal

Edil Project
Për me t’shku vera mbarë, investo në apartament në “Holiday In 2”

Për me t’shku vera mbarë, investo në apartament në “Holiday In 2”

Edil Project
Afër detit, afër mbretit – Mbreti i “Holiday In 2” po t’fton në fron

Afër detit, afër mbretit – Mbreti i “Holiday In 2” po t’fton në fron

Edil Project
“Holiday In 2” zhytu në jetën bregdetare me apartamentin tuaj të ëndrrave në plazh

“Holiday In 2” zhytu në jetën bregdetare me apartamentin tuaj të ëndrrave në plazh

Edil Project
Bli banesë në Shëngjin dhe jeto në harmoni me natyrën dhe detin

Bli banesë në Shëngjin dhe jeto në harmoni me natyrën dhe detin

Edil Project
Merrni frymën e detit dhe pishave në ‘Holiday In 2’ – shtëpia juaj në bregdetin Adriatik

Merrni frymën e detit dhe pishave në ‘Holiday In 2’ – shtëpia juaj në bregdetin Adriatik

Edil Project
Afër detit, larg halleve – blije apartamentin tënd në “Holiday In 2” në Kunë të Shëngjinit

Afër detit, larg halleve – blije apartamentin tënd në “Holiday In 2” në Kunë të Shëngjinit

Edil Project
Dita për të bërë ndryshimin – bli banesën tuaj në Shëngjin!

Dita për të bërë ndryshimin – bli banesën tuaj në Shëngjin!

Edil Project
Holiday In Resort po zgjerohet me objektin e ri

Holiday In Resort po zgjerohet me objektin e ri

Edil Project
Çdo stinë pranë detit me Holiday In Resort

Çdo stinë pranë detit me Holiday In Resort

Edil Project
Holiday In Resort – investimi më i zgjuar në detin Adriatik

Holiday In Resort – investimi më i zgjuar në detin Adriatik

Edil Project
Zgjedhja e duhur për investim në bregdetin shqiptar – Holiday In Resort në Kune të Shëngjinit

Zgjedhja e duhur për investim në bregdetin shqiptar – Holiday In Resort në Kune të Shëngjinit

Edil Project
Jeto perfekt në çdo aspekt – Bli apartament afër detit në “Holiday In 2”, Shëngjin

Jeto perfekt në çdo aspekt – Bli apartament afër detit në “Holiday In 2”, Shëngjin

Edil Project