LAJMI I FUNDIT:

Holiday In Resort po zgjerohet me objektin e ri

Holiday In Resort po zgjerohet me objektin e ri

Shëngjini, një nga perlat e Rivierës Shqiptare, vazhdon të zhvillohet dhe të tërheqë vëmendjen e investitorëve dhe pushuesve me projektet e reja dhe moderne të ndërtimit. Në zemër të këtij zhvillimi ndodhet Holiday In Resort, një emër që po bëhet gjithnjë e më sinonim i cilësisë, rehati dhe investimeve të zgjuara në zonën turistike të Kunës. 

Edil Project, një kompani e njohur për ndërtimin e komplekseve rezidenciale dhe turistike, pas suksesit të jashtëzakonshëm me projektin e parë, tashmë lanson projektin e ri akoma më gjigand dhe inovativ, në të njëjtin rajon të Shëngjinit. Kjo vepër ndërtimore e re do të jetë kompleksi i dytë Holiday In Resort, i cili premtueshëm do të vijë si një zgjerim i premisave të ofruara nga kompleksi i parë. 

Ndërtim me vëmendje në çdo detaj 

Ndërtimi i Holiday In Resort të dytë është dëshmi e përkushtimit të Edil Project, ku theksi vihet tek harmonizimi i komoditetit modern me bukuritë natyrore që ofron zona e Shëngjinit. Kjo perspektivë ndërtimore synon të balancojë nevojën për modernizëm me respektin ndaj mjedisit dhe peizazhit përreth. 

Me një infrastrukturë të menduar deri në detajin më të vogël, kompleksi i dytë i Holiday In Resort do të ofrojë rehati absolute dhe ndërtim të lartë standardi. Çdo apartament në këtë kompleks është projektuar me qëllim që të maksimizojë hapësirën e jetesës dhe të sigurojë një përvojë të pakrahasueshme pushimi.  

Edil Project ka vënë në fokus kualitetin dhe dizajnin në çdo detaj të ndërtimit të Holiday In Resort. Çdo apartament reflekton angazhimin e kompanisë për të ofruar hapësira të jetesës të mjaftueshme, duke u siguruar që të gjithë banorët të ndjehen të veçantë dhe të kënaqur. 

Pse të investosh në Holiday In Resort? 

Investimi në një apartament në Holiday In Resort ofron jo vetëm një mënyrë të shkëlqyer për të shijuar pushimet në një nga destinacionet më të kërkuara në Shqipëri, por gjithashtu edhe një mundësi investimi të mençur. Me një kërkesë në rritje për akomodim cilësor në Shëngjin dhe një ofertë që përshtatet me standardet më të larta të ndërtimit dhe të jetesës, Holiday In Resort paraqet një vlerë të shtuar për çdo investitor. 

Ky investim synon të krijojë një ambiente ku qëndrimi është jo vetëm një periudhë pushimi, por një përvojë të cilën dëshiron t’i kthehesh përsëri e përsëri. Me ndërmarrjen e një projekti të dytë që premton të sjellë të njëjtin nivel ekzekutive dhe inovacioni, Edil Project vazhdon të vendosë standardet për pushime dhe jetesë luksoze në Shqipëri. 

Për të gjithë ata që janë në kërkim të një vendi të veçantë për të relaksuar dhe për të krijuar kujtime të paharrueshme, Holiday In Resort i dytë në Kune të Shëngjinit është një mundësi që nuk duhet të lihet pas dore.

Për më shumë informacione kontaktoni në: 

Web: edilproject.al 

E-mail: info@edilproject.al 

Tel: +355 69 203 5005 

      +355 69 202 0608

Facebook: Edilproject.al 

Instagram: edilproject.al