LAJMI I FUNDIT:

Zgjedhja e duhur për investim në bregdetin shqiptar – Holiday In Resort në Kune të Shëngjinit

Zgjedhja e duhur për investim në bregdetin shqiptar – Holiday In Resort në Kune të Shëngjinit

Vera pothuajse ka ardhur dhe bashkë me të vijnë edhe ditët e ngrohta dhe pushimet në bregdet. Planifikimet e pushimeve mund të jenë të mundimshme, kjo për faktin se çdo herë duhet të mendosh për vendin ku do të qëndrosh, si dhe të mirat dhe lehtësitë që i sjell ai vend.

Mirëpo, pushimet do të jenë më domethënëse dhe do të shijojnë më shumë nëse ju zotëroni një apartament në bregdet. E zgjidhja për këtë është Holiday In Resort në Kune të Shëngjinit, një parajsë në vete në secilin cep të saj.

Apartamentet në këtë resort kanë hapësirë të mjaftueshme dhe pamje fantastike në të gjitha këndet – kjo sepse secili apartament gjendet në një vijë me detin Adriatik dhe njëkohësisht ky resort është i vendosur në zemër të pyllit me pisha. Dhe mbi të gjitha çdo apartament ka infrastrukturë moderne që do t’ju lërë pa frymë secilën herë që vizitoni këtë vend.

Holiday In Resort ka 10 kulla me 9 kate që përfshihen:

Apartamente banimi

Njësi Shërbimi

Qendra biznesi

Pishina olimpike dhe për fëmijë

Kënd lojërash për fëmijë

Plazh privat

Parking nëntokësor

Siguri 24 orë

Për më shumë informacione kontaktoni në:

Web: edilproject.al

E-mail: info@edilproject.al

Tel:  +355 (69) 20 20 608

Facebook: Edilproject.al

Instagram: edilproject.al

Lehtësoja vetes pushimet – blije parajsën tënde në Kune të Shëngjinit në Holiday In Resort!

Artikull i sponzorizuar