Sot më 27 nëntor kanë arritur Ditët e Arta në Ciao Berto, duke sjell një zbritje marramendëse deri në 50% në një shumëllojshmëri produktesh.

Dyshekët Magniflex vijnë me 50% zbritje gjatë këtyre ditëve, ndërkaq edhe produktet Franke kanë një zbritje prej 30%.

Ditët e Arta do të jenë në Ciao Berto deri të hënën (30 nëntor) dhe përfshijnë zbritje edhe në shumë produkte tjera.

Për më shumë informacione, vizitoni dyqanet e Ciao Berto në Prishtinë, Vushtrri dhe Tiranë!