LAJMI I FUNDIT:
Ciao Berto

Ciao Berto

52 Artikuj

Info

Showroomi i parë në Republikën e Kosovës, me mobilet më trendi në rajon. Klientëve prej 20 vitesh ju kanë dhuruar eksperiencën e të mobiluarit.

Prodhimet e Ciao Berto në Nju Jork!

Prodhimet e Ciao Berto në Nju Jork!

Ciao Berto
Kujtim nga Big Brother – ‘Ciao Berto’ mirëpret në fabrikë finalistin Artan Thaçi: Si u jetësua kolltuku i dizajnuar në dedikim për Cimën

Kujtim nga Big Brother – ‘Ciao Berto’ mirëpret në fabrikë finalistin Artan Thaçi: Si u jetësua kolltuku i dizajnuar në dedikim për Cimën

Butrint Avdyli
E fitoi sfidën nga Ciao Berto, kolltuku i dizajnuar nga Xhuli Nura del në ankand për 30 ditë

E fitoi sfidën nga Ciao Berto, kolltuku i dizajnuar nga Xhuli Nura del në ankand për 30 ditë

Yjet
Ciao Berto i bën dhuratë familjes së Artanit kolltukun që ai e dizajnoi brenda shtëpisë së BBVK

Ciao Berto i bën dhuratë familjes së Artanit kolltukun që ai e dizajnoi brenda shtëpisë së BBVK

TV / Film
Rehati n’çdo shtëpi me Magniflex

Rehati n’çdo shtëpi me Magniflex

Magniflex Kosova
Dashni n’çdo shtëpi nga Ciao Berto

Dashni n’çdo shtëpi nga Ciao Berto

Ciao Berto
Përfitoni tani nga zbritja dhe mundësia e pagesës deri me 12 këste në dyshekët Magniflex!

Përfitoni tani nga zbritja dhe mundësia e pagesës deri me 12 këste në dyshekët Magniflex!

Ciao Berto
Dhuro rehati për Vitin e Ri!

Dhuro rehati për Vitin e Ri!

Ciao Berto
Dhurata jote në Ciao Berto

Dhurata jote në Ciao Berto

Ciao Berto
Festë e madhe në Ciao Berto me zbritje të mëdha!

Festë e madhe në Ciao Berto me zbritje të mëdha!

Ciao Berto
Ciao Berto mobilon shtëpinë më të njohur në Kosovë, Big Brother VIP Kosova

Ciao Berto mobilon shtëpinë më të njohur në Kosovë, Big Brother VIP Kosova

Ciao Berto
26 Vjet Ciao Berto – festojmë bashkë me shumë dhurata!

26 Vjet Ciao Berto – festojmë bashkë me shumë dhurata!

Ciao Berto
Golden Week në Ciao Berto – kuzhina për shije të arta

Golden Week në Ciao Berto – kuzhina për shije të arta

Ciao Berto
Oferta të arta në Ciao Berto – zbritje deri në 50% për Golden Week

Oferta të arta në Ciao Berto – zbritje deri në 50% për Golden Week

Ciao Berto
Kuzhina vendi i momenteve FRANKE

Kuzhina vendi i momenteve FRANKE

Ciao Berto
Brendi italian i dyshekëve, Magniflex – për një gjumë, si me t’përkund!

Brendi italian i dyshekëve, Magniflex – për një gjumë, si me t’përkund!

Ciao Berto
Ciao Berto – Mega Promocion në stil italian

Ciao Berto – Mega Promocion në stil italian

Ciao Berto
Shija italiane Ciao Berto për receta plotë dashuri me Anën!

Shija italiane Ciao Berto për receta plotë dashuri me Anën!

Marketing
Ciao Berto – për ambiente plot stil e kujtime të dashura!

Ciao Berto – për ambiente plot stil e kujtime të dashura!

Ciao Berto
Ciao Berto sjell dyshekët MAGNIFLEX – tani me zbritje dhe 12 këste pa interes!

Ciao Berto sjell dyshekët MAGNIFLEX – tani me zbritje dhe 12 këste pa interes!

Marketing
Brendi zviceran i teknikës së bardhë me përvojë 100 vjeçare, vjen në Kosovë!

Brendi zviceran i teknikës së bardhë me përvojë 100 vjeçare, vjen në Kosovë!

Ciao Berto
Vjen vera kah dera në Ciao Berto!

Vjen vera kah dera në Ciao Berto!

Ciao Berto
Edhe pak ditë kanë mbetur nga zbritja FRANKE në Ciao Berto!

Edhe pak ditë kanë mbetur nga zbritja FRANKE në Ciao Berto!

Ciao Berto
Vera fillon me Magniflex – Rehati dhe Relaks! Deri në 30% ZBRITJE!

Vera fillon me Magniflex – Rehati dhe Relaks! Deri në 30% ZBRITJE!

Ciao Berto