LAJMI I FUNDIT:

Shtypja e lartë e gjakut

60 Artikuj

Shtatë shenja që tregojnë se konsumoni shumë sheqer

Shtatë shenja që tregojnë se konsumoni shumë sheqer

Këshilla mjekësore
Gjashtë mënyra natyrale për ta ulur shtypjen e gjakut

Gjashtë mënyra natyrale për ta ulur shtypjen e gjakut

Këshilla mjekësore
Shenjat se po konsumoni shumë kripë mund të shihen në duar dhe këmbë

Shenjat se po konsumoni shumë kripë mund të shihen në duar dhe këmbë

Këshilla mjekësore
Gjashtë metoda për ta ulur shtypjen e gjakut më shpejt dhe më thjesht

Gjashtë metoda për ta ulur shtypjen e gjakut më shpejt dhe më thjesht

Këshilla mjekësore
Shkaktarët më të shpeshtë të vdekjes në gjumë

Shkaktarët më të shpeshtë të vdekjes në gjumë

Shëndetësi Lajme
Pija e popullarizuar ndihmon në uljen e shtypjes së gjakut duke zvogëluar rrezikun për sulm në zemër dhe goditje në tru

Pija e popullarizuar ndihmon në uljen e shtypjes së gjakut duke zvogëluar rrezikun për sulm në zemër dhe goditje në tru

Këshilla mjekësore
Pasojat e padëshiruara që mund të ndodhin nëse hani shumë bukë

Pasojat e padëshiruara që mund të ndodhin nëse hani shumë bukë

Të njohim produktet
Alarm shëndetësor për miliona njerëz me presion të lartë të gjakut mbi rrezikun e shtuar të komplikimeve

Alarm shëndetësor për miliona njerëz me presion të lartë të gjakut mbi rrezikun e shtuar të komplikimeve

Këshilla mjekësore
Pija e popullarizuar ul shtypjen e lartë të gjakut

Pija e popullarizuar ul shtypjen e lartë të gjakut

Këshilla mjekësore
Sigurohuni të shkoni te mjeku: Këto tri shenja tregojnë se tensioni i gjakut mund të jetë i lartë

Sigurohuni të shkoni te mjeku: Këto tri shenja tregojnë se tensioni i gjakut mund të jetë i lartë

Këshilla mjekësore
Pesë ushqimet që ndihmojnë në uljen e shtypjes së lartë të gjakut

Pesë ushqimet që ndihmojnë në uljen e shtypjes së lartë të gjakut

Ushqim i shëndetshëm
Mund të shkaktojë humbje të shikimit: Një simptomë e heshtur në sy tregon se keni shtypje të lartë të gjakut

Mund të shkaktojë humbje të shikimit: Një simptomë e heshtur në sy tregon se keni shtypje të lartë të gjakut

Këshilla mjekësore
Kripa është një nga “vdekjet e bardha”: Mos e teproni dhe me çfarë mund ta zëvendësoni

Kripa është një nga “vdekjet e bardha”: Mos e teproni dhe me çfarë mund ta zëvendësoni

Ushqimi dhe Dieta
Kastraveci i freskët ndihmon në trajtimin e problemeve të zemrës dhe diabetit

Kastraveci i freskët ndihmon në trajtimin e problemeve të zemrës dhe diabetit

Ushqim i shëndetshëm
Dieta për tension të lartë: Shmangni këtë salcë në pastën tuaj për t’i reduktuar simptomat

Dieta për tension të lartë: Shmangni këtë salcë në pastën tuaj për t’i reduktuar simptomat

Nutricion
Ushqimet që preferohen te personat me shtypje të lartë të gjakut

Ushqimet që preferohen te personat me shtypje të lartë të gjakut

Këshilla mjekësore
Pijet që duhen shmangur nëse vuani nga shtypja e lartë e gjakut

Pijet që duhen shmangur nëse vuani nga shtypja e lartë e gjakut

Këshilla mjekësore
Konsumimi i rregullt i një ushqimi mund të zvogëlojë rrezikun e disa sëmundjeve

Konsumimi i rregullt i një ushqimi mund të zvogëlojë rrezikun e disa sëmundjeve

Këshilla mjekësore
Ulja e shtypjes së gjakut me metoda natyrale

Ulja e shtypjes së gjakut me metoda natyrale

Këshilla mjekësore
Ushtrimet që mund t’i bëni nga rehatia e shtëpisë për ta parandaluar shtypjen e lartë të gjakut

Ushtrimet që mund t’i bëni nga rehatia e shtëpisë për ta parandaluar shtypjen e lartë të gjakut

Këshilla mjekësore
Shprehia e mëngjesit që mund të ndikojë në shtypjen e lartë të gjakut

Shprehia e mëngjesit që mund të ndikojë në shtypjen e lartë të gjakut

Shëndetësi Lajme
Sallata shëruese me kastravecë dhe hudhra, nuk do t’i besoni efektet shëndetësore…

Sallata shëruese me kastravecë dhe hudhra, nuk do t’i besoni efektet shëndetësore…

Mjekësi alternative
Pesha optimale është parandaluesi më i mirë i shtypjes së lartë të gjakut

Pesha optimale është parandaluesi më i mirë i shtypjes së lartë të gjakut

Këshilla mjekësore
Shtypja e lartë e gjakut dhe kokëdhimbja

Shtypja e lartë e gjakut dhe kokëdhimbja

Temat Javore