LAJMI I FUNDIT:

Rritja e Çmimeve

260 Artikuj

Inflacioni në Eurozonë gjatë muajit tetor arrin në 10.7 për qind, rritja më e madhe në histori

Inflacioni në Eurozonë gjatë muajit tetor arrin në 10.7 për qind, rritja më e madhe në histori

Botë
Çmimi i naftës në Shqipëri i pandryshuar që prej 12 tetorit, në bursa çmimi ka rënë me 15 për qind

Çmimi i naftës në Shqipëri i pandryshuar që prej 12 tetorit, në bursa çmimi ka rënë me 15 për qind

Shqipëri
Rritja e çmimeve vazhdon të jetë shqetësimi kryesor për gjermanët

Rritja e çmimeve vazhdon të jetë shqetësimi kryesor për gjermanët

Botë
Miratohet Projektligji që përcakton çmimin tavan për produktet bazike

Miratohet Projektligji që përcakton çmimin tavan për produktet bazike

Financa
Lëndët e drurit për djegie, buka, vaji ushqimor… – këto janë disa nga produktet që pritet të vendoset çmimi tavan

Lëndët e drurit për djegie, buka, vaji ushqimor… – këto janë disa nga produktet që pritet të vendoset çmimi tavan

Financa
Deputetët pritet të votojnë për vendosjen e çmimeve tavan për produktet bazike

Deputetët pritet të votojnë për vendosjen e çmimeve tavan për produktet bazike

Financa
Gjermania do të krijojë fondin prej 200 miliardë eurosh, ndihmë për frenimin rritjes së çmimeve të energjisë dhe inflacionit

Gjermania do të krijojë fondin prej 200 miliardë eurosh, ndihmë për frenimin rritjes së çmimeve të energjisë dhe inflacionit

Botë
Vendosja e masave të përkohshme për produktet themelore, Hajdari kërkon mbështetjen e deputetëve

Vendosja e masave të përkohshme për produktet themelore, Hajdari kërkon mbështetjen e deputetëve

Të Tjera
Abdixhiku: Çfarë është blerë me 100 euro vitin e kaluar, sot blihet me 150 euro

Abdixhiku: Çfarë është blerë me 100 euro vitin e kaluar, sot blihet me 150 euro

Financa
Inflacioni në Britani të Madhe arrin në 10.1 për qind, niveli më i lartë në katër dekada

Inflacioni në Britani të Madhe arrin në 10.1 për qind, niveli më i lartë në katër dekada

Botë
Rritja e çmimeve, sindikatat në Francë bëjnë thirrje për grevë mbarëkombëtare

Rritja e çmimeve, sindikatat në Francë bëjnë thirrje për grevë mbarëkombëtare

Botë
Vendosja e çmimeve tavan për produktet bazike, opozita kërkon konsultim paraprak

Vendosja e çmimeve tavan për produktet bazike, opozita kërkon konsultim paraprak

Financa
Çmimet në Kosovë vazhdojnë të mbesin të larta – këto janë vlerat aktuale për produktet bazike

Çmimet në Kosovë vazhdojnë të mbesin të larta – këto janë vlerat aktuale për produktet bazike

Financa
Çmimet në Kosovë vazhdojnë të jenë të larta, inflacioni për shtator arrin në rreth 13 për qind

Çmimet në Kosovë vazhdojnë të jenë të larta, inflacioni për shtator arrin në rreth 13 për qind

Albert Spahiu
Inflacioni në shtator 8.1 për qind, niveli më i lartë në 24 vite në Shqipëri

Inflacioni në shtator 8.1 për qind, niveli më i lartë në 24 vite në Shqipëri

Shqipëri
Kurti: Çmimet janë rritur për të gjithë, jo vetëm për arsimtarët dhe mësuesit

Kurti: Çmimet janë rritur për të gjithë, jo vetëm për arsimtarët dhe mësuesit

Kosovë
Shtrenjtohet buka në Fushë Kosovë, qytetarët të mllefosur

Shtrenjtohet buka në Fushë Kosovë, qytetarët të mllefosur

Meridiana Statovci
​Rritja e vazhdueshme e çmimeve, shqetësim për qytetarët

​Rritja e vazhdueshme e çmimeve, shqetësim për qytetarët

Kosovë
Qeveria shqiptare miraton paketën anti-krizë, rritet ndihma ekonomike

Qeveria shqiptare miraton paketën anti-krizë, rritet ndihma ekonomike

Shqipëri
Rritja e çmimeve, shqiptarët blejnë më pak automjete gjatë këtij viti

Rritja e çmimeve, shqiptarët blejnë më pak automjete gjatë këtij viti

Shqipëri
Inflacioni në Britani të Madhe tregon shenja të ngadalësimit

Inflacioni në Britani të Madhe tregon shenja të ngadalësimit

Botë
Inflacioni në SHBA arrin në 8.3 për qind

Inflacioni në SHBA arrin në 8.3 për qind

Botë
Inflacioni në muajin gusht arrin në 13 për qind

Inflacioni në muajin gusht arrin në 13 për qind

Financa
Inflacioni në Eurozonë shënon një tjetër rekord në muajin gusht

Inflacioni në Eurozonë shënon një tjetër rekord në muajin gusht

Botë